Vastgoedbelegging Amsterdam

Amsterdam, Saenredamstraat 23

Saenredamstraat 23
1072 CB Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 1.395.000,- K.K.

Ligging en omgeving
In het leukste stukje van de Pijp, ook wel het 'Quartier Latin van Amsterdam' genoemd, bieden wij aan een geheel pand bestaand uit 4 zeer courant ingedeelde en in stijl gerenoveerde appartementen met SHORTSTAY vergunning. Alle appartementen (vrije sector) beschikken over een eigen buitenruimte en maken deel uit van een vernieuwbouwproject in een authentiek en karakteristiek Amsterdams pand (gesplitst in 2012). Het pand wordt leeg opgeleverd.
Bijzonderheden:
* Shortstay vergunning t/m 2024
* Energie prestatiecertificaat label B voor alle 4 de appartementen
* gesplitst in 2012
* Funderingscode II
* HR++ Isolatieglas
* Gevelisolatie
* Al het leiding- en elektrawerk is vernieuwd
* HR Combiketels (Intergas 2012).

Om de hoek van het pand is de Albert Cuypmarkt en het Museumplein gelegen. Op loopafstand bevindt zich het Vondelpark, de Utrechtsestraat en het Sarphatipark. Binnenkort is station Ferdinand Bolstraat van de Noord-Zuidlijn geopend en kunt u de gehele stad binnen enkele minuten bereiken. De Pijp is natuurlijk vooral bekend vanwege de vele restaurants, café`s en koffiesalons.

Saenredamstraat 23-hs
: (ca. 54m²): Het appartement ligt op de begane grond verdieping, de indeling is als volgt: toegangsdeur op de begane grond, een keurige hal, separaat toilet met fontein, gang met toegang tot de badkamer, slaapkamer en living. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met mogelijkheid voor inbouwkast, badkamer met luxe inloopdouche voorzien van rainshower en handdouche, wastafel met inbouwkraan. Living met moderne open keuken voorzien van: koelkast, combi-oven, 5 pits gaskookplaat met wokbrander, vaatwasser en RVS recirculatiekap, inbouwkast met CV-installatie en wasmachine-droger aansluitingen. Harmonica schuifpui naar achtergelegen terras en tuin. In de tuin is een fundament gelegd voor een tuinhuis van ca. 10m².

Saenredamstraat 23-I
: (ca. 43m²) Het appartement ligt op de eerste verdieping, de indeling is als volgt: toegangsdeur op de begane grond, een keurige entree met een vernieuwd trappenhuis. Entree; Living met moderne open keuken voorzien van: koelkast, combi-oven, 5 pits gaskookplaat met wokbrander, vaatwasser en RVS recirculatiekap. Twee openslaande deuren naar achtergelegen terras, ruime slaapkamer met inloopkast, badkamer met luxe inloopdouche met rainshower en handdouche, wastafel met inbouwkraan, zwevend toilet en luxe tegels, inbouwkast met CV-installatie en wasmachine-droger aansluitingen.

Saenredamstraat 23-II
: (ca. 43m²) Het appartement ligt op de tweede verdieping, de indeling is als volgt: toegangsdeur op de begane grond, een keurige entree met een vernieuwd trappenhuis. Entree; Living met moderne open keuken voorzien van: koelkast, combi-oven, 5 pits gaskookplaat met wokbrander, vaatwasser en RVS recirculatiekap. Twee openslaande deuren naar achtergelegen balkon, ruime slaapkamer met inloopkast, badkamer met luxe inloopdouche met rainshower en handdouche, wastafel met inbouwkraan, zwevend toilet en luxe tegels, inbouwkast met CV-installatie en wasmachine-droger aansluitingen.

Saenredamstraat 23-III-IV
: (ca. 78m²): Het appartement ligt op de 3de en 4e verdieping, de indeling is als volgt: toegangsdeur op de begane grond, een keurig entree met een vernieuwde trappenhuis. Entree op de 2e verdieping; trap naar 3e etage, zeer ruime living met semi-open keuken voorzien van: koelkast, combi-oven, 5 pits gaskookplaat met wokbrander, vaatwasser en RVS recirculatiekap. Vanuit de living heeft u openslaande deuren naar achtergelegen balkon, separaat toilet met fontein. Trap naar 4e etage, overloop met toegang tot badkamer en 2 slaapkamers. Slaapkamer aan de voorzijde, moderne badkamer met luxe inloopdouche met rainshower en handdouche (tevens als bad te gebruiken), wastafel met inbouwkraan, zwevend toilet en luxe tegels, ruime slaapkamer met toegang tot dakterras aan de achterzijde, inbouwkast met CV-installatie en wasmachine-droger aansluitingen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 3 september 2014

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Woonoppervlakte:
Appartement 23-hs: ca. 54m² (mogelijkheid tot nog 10m² tuinhuis);
Appartement 23-I: ca. 43m²;
Appartement 23-II: ca. 43m²;
Appartement 23-III-Iv ca. 78m²;

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie R, nummer 1613-A-1,1613-A-4,1613-A-5, 1613-A-3.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar Omstreeks 1910, vernieuwbouwd 2012.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

De geprognosticeerde huuropbrengst bedraagt € 150.000,- bruto met ca. € 30.000,- kosten.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 120.000,00 geprognosticeerde huur, per jaar.
Koopsom € 1.395.000,- K.K.
Factor 11,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Provincie: Noord-Holland
Technische gegevens/bijzonderheden
* CV/WW installaties, Intergas 2012;
* Elektra: uitgebreide vernieuwde groepenkasten met aardlekschakelaar;
* Woningen zijn geheel geisoleerd en voorzien van HR++ isolatieglas in houten kozijnen;
* Gehele appartement, met uitzondering van de sanitaire ruimtes, is voorzien van een eikenhouten vloer;
* Funderingcode 2.
* Energie prestatiecertificaat labels (EPC label B), geldig tot 2022 zijn ter inzage beschikbaar.

Vaste lasten 2014
* onroerende zaakbelasting € PM per jaar;
* rioolrecht € 597,64 per jaar;
Oplevering
: Kan direct, in overleg met verkoper.

Internet: www.amsterdam.nl
Oppervlakte: 219,07 km²
Inwoners: 742884
Wikipedia: Amsterdam


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Saenredamstraat 23, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.