Voorkant Minervum 7456 Unit A & B

Breda, Minervum 7456 Unit A & B

Minervum 7456 Unit A & B
4817 ZP Breda, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 206.000,- K.K. exclusief BTW (te verleggen)

Op industrieterrein "Hoogeind" gelegen, een goed onderhouden Bedrijfs-unit met 2 zelfstandige kantoren met aparte voorzieningen en voldoende parkeerplaatsen.

Door de ligging nabij de afritten “Breda-Hoogeind” en “Breda-Noord” van de rijksweg A-27 (Utrecht-Breda) is deze locatie uitstekend bereikbaar per auto. Voorts is in de nabijheid een bushalte aanwezig, van waaruit busverbindingen worden onderhouden met ondermeer het centrum van Breda.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 29 juni 2006

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 73 m2
Vloeroppervlakte 146 m2

De twee zelfstandige eenheden zijn verdeeld over twee bouwlagen, naast de gezamelijke hoofdingang heeft elke unit een eigen toegangsdeur.

Kadastraal N.V.T. zie aanvullende informatie
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2001
Bereikbaarheid Bedrijvenpark Hoogeind II is een modern hoogwaardig bedrijvenpark aan de oostzijde van Breda. Internationale ondernemingen zoals Amgen, Scholle en Lensvelt zijn gevestigd op dit bedrijvenpark, "Hoogeind II" beschikt over een zeer goede ontsluiting.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurcontract Bovenverdieping is ingegaan op 1 Januari 2004 en loopt t/m
1 januari 2009 met een aansluitende periode van 5 jaar, derhalve t/m 1 April 2014. Daarna aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

-

Huurcontract Begane grond is ingegaan op 1 Augustus 2005 en loopt t/m
1 Augustus 2010 met een aansluitende periode van 5 jaar, derhalve t/m 1 Augustus 2015. Daarna aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

-

Huurders Boven en onder volledig verhuurd aan aparte huurders, een van de huurders is onderdeel van een keten van 9 zaken in Nederland.
Indexering (toelichting) Jaarlijks per index conform huurovereenkomst

Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.300,00 Exclusief BTW per jaar
Koopsom € 206.000,- K.K. exclusief BTW (te verleggen)
Factor 11,9

Overig

 
Aanvullende informatie

De mogelijkheid bestaat tot aankoop van 4 soortgelijke (inclusief bovenstaande) volledig verhuurde units in dit bedrijvenverzamelgebouw .
Deze moderne unit of units zijn een perfecte aanvulling op, of een mooi begin van een beleggingsportefeuille in Brabant.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Breda

Minervum 7456 Unit A & B, Breda
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.