Amersfoort, Kamp 25

Amersfoort, Kamp 25

Kamp 25
3811 AM Amersfoort, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 397.500,- K.K.

Dit beleggingsobject betreft een recent gerenoveerde en langdurig verhuurde winkel in het centrum van Amersfoort.

Algemeen:
Amersfoort is de tweede stad van de provincie Utrecht en de 14de stad van Nederland met ruim 150.000 inwoners. Door de ontwikkeling van de nieuwbouwwijken zal dit aantal alleen maar toenemen. De oude binnenstad van Amersfoort is nog steeds gedeeltelijk in tact. Het stadswinkelcentrum van Amersfoort wordt bepaald door de diverse landelijke filiaal bedrijven alsmede de lokale detaillisten.

Het A1-winkelgebied van Amersfoort strekt zich uit vanaf de Langestraat, Varkensmarkt, Utrechtseweg naar het Sint Jorisplein.

De Kamp is het verlengde van de A1 locatie waar zich eveneens veel landelijke filiaalbedrijven en gericht bezochte detaillisten bevinden. De Kamp is een A2/B1 winkelgebied.

Object:
Te koop recent gerenoveerde en langdurig verhuurde winkel in het centrum van Amersfoort. Deze gericht bezochte winkel (Runnersworld) is al een aantal jaren succesvol gevestigd op deze locatie en heeft recentelijk zijn contract met 10 jaar verlengd.

Parkeergelegenheid:
Er is parkeergelegenheid aanwezig op de Kamp, in een van de zijstraten of in één van de parkeergarages (Bijv. Beestenmarkt), betaald parkeren.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van Gemeente Amersfoort geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor gebruik als Centrum Doeleinden, derhalve voor detailhandel en de verdiepingen voor wonen. Er is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging woensdag 8 april 2015

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 210 m2

De winkelruimte omvat ca. 210 m².

Kadastraal Gemeente Amersfoort, sectie E, nummer 8767 Appartementsindex A1
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1890
Bereikbaarheid De winkelruimte is gelegen aan de Kamp welke goed toegangelijk is voor verkeer.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De winkelruimte wordt verhuurd opgeleverd. De winkelruimte wordt verhuurd voor € 39.000,- per jaar, huurovereenkomst gesloten met de expiratiedatum van 30-12-2022 met een tussentijdse beëindigingsmogelijkheid per 1 oktober 2020.

Huurders Runnersworld
website: www.runnersworld.nl
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 11.900
Indexering (toelichting) ja, jaarlijks met 2,5%

Investeringsprofiel

 

Huursom € 39.000,00 kale huur per jaar.
Koopsom € 397.500,- K.K.
Factor 10,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Bijzonderheden:
- De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

Gemeente: Amersfoort
Provincie: Utrecht
Inwoners: ruim 150.000
Oppervlakte: 63,86 km²
Internet: www.amersfoort.nl


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amersfoort

Kamp 25, Amersfoort
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.