beleggingspand Kamperland

Kamperland, Veerweg 76

Veerweg 76
4493 AL Kamperland, Zeeland.

Verkocht Verkocht  € 357.500,- K.K.

Dit voormalige kerkgebouw is centraal gelegen aan de populaire Veerweg te Kamperland. Het exterieur werd onlangs volledig gerestaureerd en bevindt zich in een prima staat van onderhoud.

Voor dit object zijn tal bestemmingen mogelijk zoals wonen, werken, kantoor, horeca en dergelijke. In het gebouw treft u uitzonderlijk mooie ruimtes. Zo is er een open ruimte van circa 200 m² met een plafondhoogte van 8 meter. Dit biedt een zee aan mogelijkheden. Er is een plan voor verhuur aan grote groepen (zie hiervoor impressies in fotoreportage).

Indeling
Riant entree met meterkast en trapkast, twee trapopgangen naar het balkon. Vervolgens treedt men een open ruimte (voormalige kerkzaal) in van circa 200 m² met een prachtig hoog plafond. Hier kan men eventueel nog een extra verdieping in plaatsen. Aan de achterzijde treft u een toilet, een keuken en een flinke werkkamer.

Bijzonderheden
Deze voormalig Hervormde kerk is gebouwd in 1901 en is als kerk in gebruik genomen tot 1997. De geveltoren dateert uit 1911 en werd onlangs gerestaureerd. De kerk is gelegen op een perceel eigen grond. Het perceel is niet volledig bebouwd waardoor om de kerk heen een strook grond is gelegen van circa 220 m² (110 m² achtertuin).

Jaarlijks bezoeken ruim 10.000 toeristen Kamperland zij verblijven daar in een van de recreatieparken gelegen in deze gemeente, zoals bijvoorbeeld de Roompot, Schotsman en andere recreatie bedrijven. Een verhuurgelegenheid voor grote groepen c.q. hotel is dus wenselijk.

Financiering:
Verkoper is bereid om koper een 100% financiering (hypotheek) voor aankoop te verstrekken.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Recreatief vastgoed
Laatste wijziging dinsdag 31 mei 2016

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 525 m2
Vloeroppervlakte

De totale vloeroppervlakte is circa 320 m².

De inhoud is circa 2.500 m³.

Kadastraal Gemeente Wissenkerke, sectie B, nummer 1905
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1901
Bereikbaarheid Goed, gelegen op 5 min. van het strand en de zee en nabij de vernieuwde haven.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Er is reeds een geïnteresseerde kandidaat huurder (recreatiebedrijf) voor dit object, die het object na verbouwing wenst aan te huren onder de volgende condities:

Jaar 1: € 35.377,35 excl. 6% btw
Jaar 2: € 37.735,85 excl. 6% btw
Jaar 3: € 42.452,83 excl. 6% btw
Jaar 4: € 47.169,81 excl. 6% btw

Van de huursom wordt ca. 15% aan beheerskosten en eindschoonmaak in rekening gebracht.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 357.500,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente
Noord-Beveland
Oppervlakte: 120,61 km²
Inwoners: 7.327


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

beleggingspand Kamperland beleggingsobject Kamperland beleggingen panden Kamperland belegging panden Kamperland beleggen vastgoed Kamperland beleggingen vastgoed Kamperland beleggingspanden Kamperland beleggingsobjecten Kamperland beleggen panden Kamperland belegging vastgoed Kamperland beleggingen onroerend goed Kamperland belegging onroerend goed Kamperland beleggen onroerend goed Kamperland beleggingspanden Kamperland beleggingsobjecten Kamperland beleggingspand Kamperland beleggingsobject Kamperland beleggingen panden Kamperland beleggen panden Kamperland belegging panden Kamperland beleggingen vastgoed Kamperland belegging vastgoed Kamperland beleggen vastgoed Kamperland beleggingen onroerend goed Kamperland belegging onroerend goed Kamperland beleggen onroerend goed Kamperland

Plattegronden

vastgoedbeleggingen Kamperland vastgoedbelegging Kamperland

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Kamperland

Veerweg 76, Kamperland
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.