Winterberg, Neuastenbergerstrasse 21

Winterberg, Neuastenbergerstrasse 21

Neuastenbergerstrasse 21
D-59955 Neuastenberg, Winterberg.

Verkocht Verkocht  € 150.000,- tot € 285.000,- K.K.

Exclusieve belegging betreffende 24 luxe design villa's en appartementen aan de skipiste en in het dorpscentrum van Neuastenberg.

Sparcs Leisure Development is sedert tientallen jaren actief in het ontwikkelen van recreatieparken in het buitenland (o.a. in Tsjechië, België, Portugal, Zwitserland en op Bonaire).

Momenteel zijn zij actief met een prachtig park in Winterberg (Duitsland) en willen u hier graag op attenderen. Dit omdat meestal verondersteld word dat het hier gaat om een vakantiewoning voor eigen gebruik, echter 90% van de kopers zien het als een belegging. Door aanschaf van een vakantiewoning maakt u gebruik van de kennis en ervaring die zij hebben op specialistisch gebied met als voordeel dat u er verder geen omkijken naar heeft. Met het concept bent u verzekerd van een degelijk beheer en uitstekende verhuur formule. De verhuur wordt door @ Leisure (> € 120 mio) verzorgt. @Leisure is bekend van de labels Belvilla- Casamundo en overige. Zij zorgen voor uw belegging na de aankoop van de vakantiewoning door u, door middel van een beproefd beheers- en verhuurconcept. Bepalend voor het rendement is de mate van verhuur, om die reden is het van groot belang dat het een twee seizoenen park is. Het park ligt aan de skipiste en is verzekerd van sneeuw door middel van vele sneeuwkanonnen langs de piste voor het geval dat nodig is. Dit betekend dat de verhuur mogelijkheden optimaal zijn. Daarnaast is de slogan van het park “luxe is onze standaard”. De woningen zijn voorzien van alle denkbare luxe die voor een aangenaam verblijf van belang zijn. De vakantieganger dient met tegenzin weer naar huis te gaan en het project uit te dragen. Dat is eerder gelukt en dat gaat weer lukken! Door de verhuurder van vakantiewoningen is er berekend op grond van ervaring in het Sauerland wat de resultaten zouden kunnen zijn en die zijn weergegeven in de brochure. Een groot voordeel het feit dat de Volksbank te Winterberg 70% hypotheek verstrekt tegen 2% rente. Momenteel is ca 50% verkocht sedert de start verkoop enige maanden geleden. Er is gekozen voor een opzet waarbij de laatste woning net zo interessant is als de eerste, dus niet wie het eerst komt het eerst maalt. Hopende u met dit korte voorwoord een klein beetje overtuigt te hebben van de intenties. Dat een eigen woning op deze locatie tevens voor veel plezier in de familiekring kan zorgen is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Duitsland
Soort pand Recreatief vastgoed
Laatste wijziging vrijdag 4 september 2015

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Type 1 “Alexander”
Villa gelijkvloers, 123 m², 8–10 personen.

Type 2 “Maxima”
Villa twee verdiepingen, 128 m², 8–10 personen.

Type 3 “Amalia” en “Alexia”
Appartement 64 m² gelegen op de begane grond of 1e verdieping, 4–6 personen.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Uitstekend! In de dorpskern van het wintersportdorp Neuastenberg op slechts 3 uur rijden van Utrecht.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Villa met hypotheek > 10 % rendement en bij een appartement met hypotheek > 9% rendement (vraag de brochure aan).


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 150.000,- tot € 285.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

- 24 luxe design villa’s en appartementen
- op de piste van het Postwiese – skigebied (ski in – ski out)
- in de dorpskern van het wintersportdorp Neuastenberg
- slechts 3 uur rijden van Utrecht
- met verhuur- en beheerconcept
- goede waardeontwikkeling verwacht door uitstekend
verhuurrendement en de centrale ligging in een top
vakantiegebied
- prijsrange € 150.000 - € 285.000
- bezichtiging mogelijk


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Winterberg

Neuastenbergerstrasse 21, Neuastenberg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.