Rotterdam, Pupillenstraat 15d

Rotterdam, Pupillenstraat 15d

Pupillenstraat 15d
3023 VK Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 65.000,- K.K.

Bovenstaand appartement te koop aangeboden. Het betreft een woning in de wijk ‘Nieuwe Westen’ te Rotterdam op loopafstand van het Heemraadsplein.

Het appartement is verhuurd aan een alleenstaande man voor onbepaalde tijd voor een huurprijs van € 625,- per maand exclusief, welke elk jaar geïndexeerd kan worden. Gas, water en elektra worden door de huurder zelf verzorgt. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex, welke een actieve Vereniging van Eigenaren heeft (bijdrage VvE € 95,- per kwartaal medio 2014).

De huurder woont al enkele jaren op bovenstaand adres en de verwachting is dat deze hier nog jaren zal blijven wonen. De woning dient na vertrek huurder geheel gerenoveerd te worden.

Het appartement beschikt aan de achterzijde over een balkon en kunststof kozijnen. In 2012 is er een nieuwe geiser geplaatst en zijn de wc en douche vernieuwd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 27 maart 2015

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Totale vloeroppervlakte van ca. 45 m².

Kadastraal Gemeente Delfshaven, sectie I, nummer 3588 A4
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1940
Bereikbaarheid Goed! Zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De huurovereenkomst is ingegaan per 1 oktober 2012 en loopt voor onbepaalde tijd.

Huursom: € 7.500,- per jaar excl. G/W/L.

De huurder is rechtstreeks contractant met nutsbedrijven en zal de kosten voor levering en verbruik van gas, water en elektriciteit, rechtstreeks voldoen.

Huurders privé persoon.
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 7.500,00 per jaar excl. G/W/L.
Koopsom € 65.000,- K.K.
Factor 8,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!'

Gemeente: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Inwoners: 584.058
Oppervlakte: 304,24 km²
Internet: www.rotterdam.nl


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Pupillenstraat 15d, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.