Eindhoven, Bredalaan 153

Eindhoven, Bredalaan 153

Bredalaan 153
5652 JD Eindhoven, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 365.000,- K.K.

Dit beleggingspand te Eindhoven betreft een keurig halfvrijstaand (hoek)pand op zichtlocatie met een winkelruimte en expat verhuur. Het object is geheel onderkelderd (220 cm hoog).

De woonruimte is opgedeeld in vijf gestoffeerde en gemeubileerde kamers. In de winkelruimte huisvest momenteel een kapsalon. Alle meubilair, apparatuur en cv-installatie zijn modern, tevens beschikt de woonruimte over een afgesloten fietsenberging.

De staat van onderhoud is uitstekend. Het schilderwerk is medio 2013-2014 uitgevoerd (binnen en buiten) en is derhalve in zeer goede staat. Daarnaast zijn er in 2015 enkele onderhoudswerkzaamheden aan het dak uitgevoerd. Er is een bouwkundig rapport aanwezig (2014).

Subsidie:
De Gemeente Eindhoven heeft subsidie toegekend wanneer vóór december 2016 wordt besloten om de ramen en kozijnen te vervangen. De subsidie bedraagt 50% van de totaalprijs voor de begane grond en 25% op de verdiepingen. Bewijs hiervan kunt u opvragen bij Beleggingspanden.nl.

Ligging:
De woning is gelegen op een goede locatie met het stadscentrum van Eindhoven op circa twee kilometer afstand. Tevens in de buurt van alle gewenste voorzieningen en diverse uitvalswegen. Het betreft gratis parkeren.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 2 juni 2016

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 161 m2
Vloeroppervlakte

Woonoppervlakte: 136 m²
Winkeloppervlakte: 60 m²
Kelder: 60 m²

Indeling:
Begane grond:
Winkelruimte: gelegen in de winkelstrip op de begane grond en momenteel in gebruik als kapsalon. De winkel geeft toegang tot een eigen pantry, toiletruimte en kelder met water, verwarming en wasmachine aansluitingen.

Eerste verdieping:
Overloop: overloop met trapopgang en toegang tot 2 kamers, keuken en een separate toiletruimte.
Kamer 1:gelegen aan de voorzijde van de woning. Het betreft een volledig gestoffeerde kamer met vaste wastafel en voorzien van nieuwe en moderne meubels.
Kamer 2: volledig gestoffeerde en gemeubileerde kamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot privé dakterras. De kamer beschikt over een vaste wastafel, elektrisch verduisterend rolluik en moderne meubels.
Keuken: gezamenlijke keuken van kamer 1 en kamer 2 gelegen op de eerste verdieping. De keuken is voorzien van een volledige keukeninventaris en keukeninstallatie.

Tweede verdieping:
Overloop: vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop geeft toegang tot 2 kamers, de badkamer en een tweede keuken.
Kamer 3: kamer gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde van de woning. De kamer is gestoffeerd en voorzien van moderne meubels. De ramen zijn voorzien van een elektrisch verduisterend rolluik.
Kamer 4: kamer aan de achterzijde van de woning. De kamer is geheel gestoffeerd en gemeubileerd. Naast interne zonwering is de kamer tevens voorzien van een verduisterend rolluik aan de buitenzijde.
Keuken: aparte keuken met apparatuur en volledige inventaris. Deze keuken wordt gedeeld door de 2 bewoners van de tweede verdieping.
Badkamer: gezamenlijke badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en voorzien van nieuwe wasmachine en droger. De badkamer wordt gedeeld en gebruikt met vier medebewoners.

Derde verdieping:
Kamer 5: kamer gelegen op de gehele bovenste etage van de woning. De kamer beschikt over een eigen keukenblok. Ook deze kamer is volledig gestoffeerd en gemeubileerd.

Kelder:
Geheel onderkelderd (42,8 m²) met een stahoogte van 2.20 m. De kelder is geventileerd, droog, geheel betegeld en thans in gebruik als wasruimte en opslag ten behoeve van de kapsalon.

Achtertuin:
achterom en tevens entree/trapopgang ten behoeve van de 5 kamers.

Kadastraal Gemeente Strijp, sectie C, nummer 2284.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1949
Bereikbaarheid Uitstekend - zowel met eigen als openbaar vervoer. Het betreft gratis parkeren.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Totale bruto huursom per maand: € 3.155,00.
Totale bruto huursom per jaar: € 37.860,00.

Jaarlijkse kosten energie: ca. € 3.360,00.
Jaarlijkse kosten water: ca. € 113,40.

Totale huursom per jaar: € 34.386,60 exclusief gas, water en elektra.

Huurders Winkelruimte is langdurig verhuurd (kapsalon Cappuccino Hair & Beauty). Alle studio/kamer bewoners zijn zeer correcte jong afgestuurde expats van o.a. Philips, ASML, TU/E etc.
Indexering (toelichting) Jaarlijjks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 34.386,00 na aftrek G/W/L per jaar.
Koopsom € 365.000,- K.K.
Factor 10,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Additionele aankoop:
Het is mogelijk de achtergelegen garagebox/opslagruimte in de koop te betrekken voor een meerprijs van € 19.000,- K.K.

De garage is vrijstaand met een afmeting van 30 m² en voorzien dubbele openslaande deuren, elektra en verlichting.

Bijzonderheden
- Omgevingsvergunning kamerverhuur aanwezig (per 09-01-2012);
- Bouwkundig rapport aanwezig, uitgevoerd in 2014;
- Er is 15 jaar officiële garantie op alle daken.

Servicecontracten:
Aanvullende informatie over de totale servicekosten zijn op te vragen bij Beleggingspanden.nl.

Algemeen:
Gemeente Eindhoven
Internet:Eindhoven
Oppervlakte: 88 km²
Inwoners: 212.342


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153 Eindhoven, Bredalaan 153

Plattegronden

Kelder. Begane grond. Eerste verdieping. Tweede verdieping. Derde verdieping.

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Eindhoven

Bredalaan 153, Eindhoven
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.