Voorkant Koningsweg 2-55

Soest, Koningsweg 2-55

Koningsweg 2-55
3762 EC Soest, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 179.000,- K.K. excl. BTW

Moderne representatieve bedrijfsruimte (inclusief 1 parkeerplaats) gelegen op goede locatie op het bedrijventerrein (bedrijvencentrum “Koningspark” aan de Koningsweg) te Soest.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 6 april 2006

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Bedrijfsruimte ca. 80m² begane grond
Kantoorruimte ca. 80m² 1e verdieping
Totaal ca. 160 m²

Kadastraal Gemeente Soest, Sectie G, nummer 12345
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2003
Bereikbaarheid Goed. Zie ook de onderstaande aanvullende informatie.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het bedrijfs-/kantoorpand is verhuurd voor 14.291,- per jaar excl. BTW en excl. service kosten. Het huurcontract is ingegaan op 1 oktober 2004 en loopt tot en met 30 september 2007. Met de mogelijkheid tot verlenging van 2 jaar, derhalve tot en met 30 september 2009. Vervolgens telkens 5 optiejaren. Opzegtermijn van 1 jaar.

Huurders Huurder: Ursus Trading / Rhizosys
Ursus Carbrokers specialiseert zich in het in opdracht importeren van buitenlandse autos. Zij zijn automakelaars (carbrokers) en bemiddelen voor de koper met de verkoper van de auto. Zij regelen voor de koper alle zaken die nodig zijn voor het importeren en geregistreerd krijgen van de auto in Nederland.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.468
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks voor het eerst op 1 oktober 2005

Investeringsprofiel

 

Huursom € 14.291,00 Te vermeerderen met BTW
Koopsom € 179.000,- K.K. excl. BTW
Factor 12,5

Overig

 
Aanvullende informatie

De bedrijfsunit ligt in het hoogwaardige en zeer representatieve bedrijven park 'Koningspark' dat wordt gesitueerd aan de Koningsweg, hoek vrijheidsweg te Soest. De Koningsweg fungeert als één van de hoofdaders door Soest. Het Koningspark is gelegen in het centrum van het land, op 20 kilometer van Utrecht, op 10 kilometer van Hilversum en op 7 kilometer van Amersfoort. Het ligt aan de provincialeweg N-234 en nabij de rijkswegen A27 en A28.


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Soest

Koningsweg 2-55, Soest
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.