beleggingspand Emmen

Emmen, Michael Strogoffstraat 9

Michael Strogoffstraat 9
7821 AL Emmen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 225.000,- K.K. vaste prijs.

Zeer goede belegging tegen een scherpe prijs!!! Het betreft hier een vrijstaand bedrijfsgebouw welke wordt gehuurd door een kredietwaardige huurder.

De huurder heeft fors in het pand geïnvesteerd, en is hier al lange tijd gehuisvest. Recent is er een nieuwe huurovereenkomst afgesloten van 5+5 jaar (geïndexeerd) waarbij alle onderhoud door en voor rekening van huurder wordt uitgevoerd. Werkelijk een zorgeloze belegging dus!!

Prijsstelling
Wij bieden u deze belegging aan voor € 225.000,- K.K. vaste prijs. Met een aanvangshuur van € 25.000,- maakt u hier een prima rendement zeker omdat huurder het onderhoud van het pand zowel aan de binnen als buitenzijde voor haar rekening neemt.
Ook de onderliggende waarde van het vastgoed is goed te noemen. Het geheel is gelegen op een perceel van 3.365 m² en het gebouw heeft een vloeroppervlak van circa 1.732 m². Er wordt dus een kale huurprijs gerekend van nog geen € 14,50 per m² over de bebouwde meters, terwijl huurder ook nog beschikt over een ruim buitenterrein. Voor deze prijzen is het object ook in de toekomst gemakkelijk weer door te verhuren aangezien de huurprijzen in Emmen aanmerkelijk hoger liggen dan de aan huurder in rekening gebrachte huurprijs. Wist u dat de gemeente Emmen kavels aanbiedt op bedrijventerrein Bargermeer voor € 40,54 per m² excl.btw??? (Dat geeft de onbebouwde kavel al een waarde van ruim € 165.000,- incl.btw)

Algemeen
Vrijstaand bedrijfsgebouw met een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 1.732 m². Het gebouw bestaat globaal uit 3 delen: kantoorruimte, ruimte ten behoeve van de werkplaats (kantine, sanitaire groepen e.d.) en twee bedrijfsruimten.
De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer. Het casco is traditioneel opgebouwd uit een staalskelet met stalen gevelbeplatingen. De kantoorruimte is opgebouwd uit een staalskelet en een gemetselde gevel.

Bargermeer is het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland. Er is ruimte voor nagenoeg alle bedrijvigheid. Het bedrijventerrein bestaat uit Bargermeer-Noord en Bargermeer-Zuid en is sinds een groot aantal jaren het hart van de industriële bedrijvigheid in Emmen. De aan elkaar grenzende bedrijventerreinen omvatten gezamenlijk 646 hectare.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 30 juni 2015

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 3.365 m2
Vloeroppervlakte

Vrijstaand bedrijfsgebouw met een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 1.732 m².

Het gebouw bestaat globaal uit 3 delen: kantoorruimte, ruimte ten behoeve van de werkplaats (kantine, sanitaire groepen e.d.) en twee bedrijfsruimten.

De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer. Het casco is traditioneel opgebouwd uit een staalskelet met stalen gevelbeplatingen. De kantoorruimte is opgebouwd uit een staalskelet en een gemetselde gevel.

Kadastraal Gemeente Emmen, sectie F, nummer 10804, groot 33 are en 65 centiare.
Bouwjaar 1975
Bereikbaarheid Uitstekend! Gelegen op het grootste bedrijventerrein van Noord-Holland.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De huurder heeft fors in het pand geïnvesteerd, en is hier al lange tijd gehuisvest. Recent is er een nieuwe huurovereenkomst afgesloten van 5+5 jaar (geïndexeerd) met een aanvangshuurprijs van € 25.000,- waarbij alle onderhoud door en voor rekening van huurder wordt uitgevoerd.

Werkelijk een zorgeloze belegging dus!!

Indexering (toelichting) ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 25.000,00 per jaar.
Koopsom € 225.000,- K.K. vaste prijs.
Factor 9,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente: Emmen
Provincie: Drenthe
Inwoners: 109.150
Oppervlakte: 350,00 km²
Internet: www.emmen.nl


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Emmen

Michael Strogoffstraat 9 , Emmen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.