beleggingsobject

Utrecht, Drift 3

Drift 3
3512 BP Utrecht, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 1.425.000,- K.K

Uniek pand in binnenstad Utrecht!

Het pand aan het Janskerkhof te Utrecht biedt vele mogelijkheden. Mede door de grote oppervlakte van het pand, circa 628m²/ 1.889m³, is het voor vele doeleinden geschikt. Op dit moment is het pand in gebruik als bewoning en twee kantoorruimtes. Op de begane grond wordt het kantoorgedeelte van 80 m² verhuurd; de huuropbrengsten bedragen € 20.000,- per jaar.

Het pand leent zich goed voor kantoor aan huis, evt. gecombineerd met een gedeelte verhuur. De laatste jaren is het pand van binnen hoogwaardig afgewerkt en in 2014 aan de buitenzijde nog volledig geschilderd.
Voor meer informatie of een brochure neemt u dan contact met ons op.

Indeling

Begane grond:
Ruime hal met marmeren vloer, meterkast, toilet met fontein en trappenhuis met originele houten spiltrap.
Vanuit de hal is de bedrijfsruimte en de keuken te bereiken met prachtige half ronde openslaande deuren met roede verdeling naar de tuin. Op de vloer liggen marmeren tegels. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de keuken. Deze ligt voor op de hoek van het pand en heeft door de hoekligging ook een prachtig extra rond raam. De intieme keuken heeft aan de straatzijde een groot raam. Hij is in een L-opstelling en voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een groot en breed fornuis met 5 pitten en een goede afzuigkap met inbouwspots.
Naast de keuken in een half open verbinding ligt de sfeervolle woon-eetkeuken, een rustieke plek in het huis. Naar de achterzijde is er een uitbouw met fraaie erker waar de trap naar beneden zich bevindt en nog een toilet met fontein. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en ligt geheel beschut.

Onderverdieping:
Badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, vaste wastafel en koekoek voor licht en lucht. Riante slaapkamer (ideaal voor logés) met doorloop naar de werfkelders, aparte kamer als walk-in-closet en zijkamer met wasmachine/drogeropstelling. De werfkelders zijn compleet gerenoveerd en ideaal als hobbykamer, muziekkamer, wijnkelder.

Eerste verdieping:
Vanuit de woon-/eetkamer op de begane grond trapopgang naar de sfeervolle lichte woonkamer, door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde, met houten vloer en open haard. Door middel van schuifdeuren bereik je de kitchenette met voldoende ruimte.
Aan deze kamer zit een prachtige opkamer met houten vloer en hoge ramen met ''vensterbanken''. Deze kamer ligt aan de achterzijde en heeft vele ramen naar de tuinzijde.
Vanuit de hal bereik je de moderne badkamer met toilet, extra brede wastafel en regen inloopdouche, hiernaast ligt aan de achterzijde de eerste goede slaapkamer met schouw en inbouwkast.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met pantry, tweede mooie slaapkamer met ook hier weer een luxe derde badkamer, deze is fraai betegeld en voorzien van een ligbad, vaste wastafel en regen inloopdouche. Het toilet is separaat.
Verder is hier een zeer grote kamer gelegen welke thans als werk-/vergaderkamer in gebruik is. Achter deze sfeervolle kamer ligt een derde slaapkamer die geheel tot aan de nok door loopt en de balken in het zicht heeft.

Derde verdieping:
Een over de volle breedte van het huis doorlopende zolder die te bereiken is via een nieuwe geplaatste trap. De balken zijn hier ook weer in het zicht en u kunt hier twee slaapkamers realiseren.

Het betreft hier een zeer ruim huis, voor verschillende doeleinden geschikt. Het pand is in de afgelopen jaren gerenoveerd met een hoog afwerkingsniveau en is in 2014 nog volledig geschilderd aan de buitenzijde.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 25 augustus 2015

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 180 m2
Vloeroppervlakte 381 m2

1.889 m³

Kadastraal Gemeente Utrecht, Sectie B, nummer 3877
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1900
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 1.425.000,- K.K

Overig

 
Aanvullende informatie

Aantal kamers: 12
Aantal slaapkamers: 5
Aantal woonlagen: 5

Monumentaal pand, monument, beschermd stads- of dorpsgezicht.

Provincie: Utrecht
Inwoners gemeente: 270.243
Oppervlakte gemeente: 99 km²
Website gemeente: www.utrecht.nl.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Drift 3, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.