Curaçao, Jan Thiel

Curaçao, Jan Thiel

Jan Thiel
Willemstad, Curaçao.

Verkocht Verkocht   € 130.000 K.K.

Het project Villa Croatia
Villa Croatia betreft een in een mediterrane stijl ontwikkeld project bestaande uit 2, onder architectuur te realiseren, vrijstaande villa’s met elk 6 condominia/luxe appartementen, van ieder circa 95 m2.

Reeds 6 appartementen verkocht onder voorbehoud!

Croatie bouwconcept:
Het ontwerp is gebaseerd op een veel toegepast concept in Croatie, gelegen in Zuid Europa aan de Adriatische Zee. Kenmerkend voor dit concept is aan de ene kant de compactheid en aan de andere kant de ruimtelijke beleving. Door te werken met extra plafondhoogte wordt deze beleving kracht bijgezet. De L-Vormige woonkamer met open keuken draagt bij aan een versterking van het diagonaal effect. Dit effect brengt met zich mee dat de ruimte als bijzonder royaal wordt ervaren. Daarnaast beschikt ieder appartement over 2 royale 2- persoons slaapkamers. De porche van ruim formaat met openslaande deuren draagt ertoe bij dat het ruimtelijk effect nog intenser wordt beleefd.

De appartementen worden gerealiseerd in de wijk Jan Thiel.
Jan Thiel Baai staat vooral bekend om de goede duikmogelijkheden. De kleine plaats is vernoemd naar de baai waaraan hij ligt. Het is een gewoonte op het eiland om het gebied om de baai dezelfde naam te geven. De omgeving is erg tropisch, met palmbomen en cactussen. De plaats is de broedplaats van de fregatvogel en er komen ook veel flamingo's in het gebied. Deze laatste vogels zijn vooral te vinden op de zoutpannen.
De Jan Thiel Baai is het enige strand op Curaçao dat voor een groot deel is aangelegd door mensen. Het strand bestaat uit okerkleurig fijn zand waar bijna geen kiezelsteentjes of schelpen te vinden zijn. Je kan hier heerlijk loungen onder een palmboom en genieten van het mooie uitzicht van de open baai. Het strand van Jan Thiel Baai is echt een familiestrand en dus geschikt voor jong en oud.

Prijzen en eigen gereserveerde parkeerplaats in eigendom:
€ 130.000,- (inclusief makelaarscourtage, exclusief kosten notaris etc) voor de basisuitvoering. Een eigen parkeerplaats kost € 2.500,-.De verwachte start van de bouw is eind 2015.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Curacao
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 10 februari 2016

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 95 m2

Indeling Villa's:
De villa bestaat elk uit 2 appartementen op de begane grond met een daarbij behorende tuin, 2 appartementen op de eerste verdieping en 2 penthouses, met extra plafondhoogte op de 2e verdieping.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Prognose vaste huur:
De verhuurmarkt op Curacao is bijzonder goed, zeker gezien de ligging in Jan Thiel. Een huuropbrengst bij permanente verhuur bedraagt circa € 1125,- per maand. Op jaarbasis betekent dit een huuropbrengst van € 13.500,--. Uitgaande van een investering van € 140.000,-- inclusief de kosten koper is het dus heel goed mogelijk een rendement te behalen van bijna 10%.

Prognose vakantie huur
In de vakantieverhuur is een huuropbrengst van € 600,-- per week realiseerbaar. Uitgaande van een reëel bezettingspercentage van 75% op jaarbasis en circa 10% exploitatiekosten zoals beheer etc. is een reële huuropbrengst van € 21.000,- per jaar mogelijk. Dat betekent een rendement van 15% waarbij de investeerder zelf nog de mogelijkheid heeft om circa 12 weken per jaar gebruik te maken van dit beleggingsobject.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 130.000 K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel

Plattegronden

Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel Curaçao, Jan Thiel

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Curaçao

Jan Thiel, Willemstad
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.