Oude-Tonge, West Achterweg 2

Oude-Tonge, West Achterweg 2

West Achterweg 2
3255 AZ Oude-Tonge, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 249.000,- K.K.

Aangeboden wordt dit voormalige schoolgebouw van in totaal circa 527 m² vloeroppervlak met de mogelijkheid tot transformatie naar een zestal appartementen variërend in grootte van circa 60 tot 80 m². De gemeente Goeree-Overflakkee heeft de omgevingsvergunning verstrekt.

De totale bouwkosten worden begroot op circa € 300.000,-  (exclusief eventuele leges- en advieskosten) en naar verwachting liggen de marktconforme huren tussen € 650,- en € 710,- aan kale huur per maand. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het object.

Het object kent een uitstekende ligging ten opzichte van het dorpscentrum en daarmee zijn diverse winkelvoorzieningen (waaronder Albert Heijn en de Kruidvat) op loopafstand gelegen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Overig
Laatste wijziging donderdag 29 november 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 527 m2

Globale indeling: De begane grond is opgesplitst in twee delen. Deel één bestaat uit een ca. 212 m² grote hal met kantoor, toiletten en een berging. Tevens 2 verblijfsvertrekken en een slaapzaal. Deel twee ca. 139m² hal met toiletten, pantry opslagruimten en een grote verblijfsruimte. Via een seperaat toegankelijk trappenhuis met lift instalatie en berging is de 1e verdieping te bereiken bestaande uit ca. 153 m², onderverdeeld in een hal met pantry en toiletten, berging en twee verblijfsruimten.

Kadastraal Gemeente Oostflakkee, sectie C, nummer 5831.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1960
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Op dit moment vrij van huur. 

Geprognosticeerde kale huursom: € 50.400,- per jaar. 

Indexering (toelichting) Jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 249.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente: Goeree-Overflakkee
Internet: www.goeree-overflakkee.nl
Inwoners: ca. 48.000
Oppervlakte: 422 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2

Kadastraal

Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2

Plattegronden

Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2 Oude-Tonge, West Achterweg 2

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Oude-Tonge

West Achterweg 2, Oude-Tonge
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.