Beleggingspand

Den Haag, Steenzicht 243

Steenzicht 243
2543 AE Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 102.500,- K.K.

Ruim en verzorgd vierkamer appartement, gelegen op de topetage met flinke berging in de onderbouw. Woning is op loopafstand gelegen van de Albert Heijn en winkelcentrum ‘De Stede’ (met onder meer Kruidvat, Blokker en Jumbo), tevens zijn scholen en uitvalswegen zeer goed bereikbaar.

Het pand kent aantoonbaar een zeer goede bezetting, tegen onderstaand huurbedrag én hogere huurbedragen.

De woning wordt gemeubileerd verhuurd. De woning is in 2012 voorzien van een nieuwe cv-ketel, daarnaast zijn er twee balkons en is het appartement voorzien van dubbel glas.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 11 april 2016

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

ca. 73 m² + berging

Indeling: gesloten portiek met bellentableau, entree, ruime hal met vaste kasten, toilet en douche, woonkamer met toegang tot balkon (6,33 x 3,58), slaapkamer 1 met toegang tot balkon (4,05 x 1,81), slaapkamer 2 (5,10 x 3,17), slaapkamer 3 (3,97 x 2,07), eenvoudig doch nette keuken met toegang tot balkon (ca. 4,10 x 1,76), badkamer (ca. 2,24 x 1,15) met douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Kadastraal Gemeente 's Gravenhage, sectie AW, nummer 985 A37, uitmakende het 145/7320e aandeel in de gemeenschap.
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1958
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum huidig contract: 1 juli 2015 (huurder huurt reeds sinds 2014)
Termijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 20 juni 2016
Kale huurprijs: € 900,- per maand

Sinds 2011 is het appartement aan een stuk verhuurd, huurprijzen variërend sinds 2011 tussen de € 900,- en € 1.000,-. Er is allen in juni 2014 één maand leegstand geweest.

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 900

Investeringsprofiel

 

Huursom € 10.800,00 per jaar.
Koopsom € 102.500,- K.K.
Factor 9,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Kadastraal:
Gemeente 's Gravenhage, sectie AW, nummer 985 A37 (appartementsrecht derde verdieping met bergruimte in het souterrain), uitmakende het 145/7320e aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een recht van erfpacht, eindigende met 31 december 2030 van twee percelen grond, eigendom van en liggende in de Gemeente 's Gravenhage aan het Steenzicht met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, zijnde een flatgebouw met opstallen, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten bekend Gemeente 's Gravenhage, sectie AW, nummer 806 (groot 26 are en 65 centiare) en nummer 807 (groot 4 are en 91 centiare). De erfpachtcanon bedraagt € 25,90 per jaar.

Servicecontracten:
Er is een huur-koopcontract voor de cv-ketel. Dit contract verloopt op 30 juni 2017 waarna de ketel in eigendom van appartementseigenaar valt.

Vereniging van eigenaren:
De woning is gelegen binnen een zeer actieve en professionele Vereniging van Eigenaren. De bijdrage is € 125,- per maand. In het reservefonds van de VvE zijn ruim voldoende middelen aanwezig.

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: Den Haag
Inwoners: 514.644
Oppervlakte: ca. 98,1 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Steenzicht 243, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.