beleggingen onroerend goed Moordrecht

Moordrecht, Grote Esch 830, unit 36

Grote Esch 830, unit 36
2841 MJ Moordrecht, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 69.000,- k.k.

Deze belegging betreft een verhuurde unit in het opslagverzamelgebouw van de Zilvermijn in het Gouwe Park te Gouda (Moordrecht).

De Zilvermijn is een representatief opslagverzamelgebouw bestaande uit 106 zelfstandige opslagunits gelegen op bedrijventerrein Gouwe Park, nabij het knooppunt van de A20 en de A12 nabij het Gouwe aquaduct en is daardoor zeer goed bereikbaar. Er is parkeermogelijkheid aan de straatzijde.

Deze unit, gelegen op de begane grond en vanaf de straatzijde bereikbaar, is circa 32 m² groot met een vrije hoogte van maar liefst 7,6 meter!

De begane grondvloer, glad afgewerkte betonvloer, is geschikt voor een belasting tot circa 500 kg/m². De binnenwanden van de units zijn uitgevoerd in schoon verlijmde kalkzandsteen blokken en gipsblokken. Deze materialen beschikken over uitstekend isolerende
eigenschappen. Het opslagverzamelgebouw is dan ook voorzien van zeer goede gevel- en dakisolatie. De aansluitingen aan het plafond en de zijwanden zijn brandwerend afgewerkt.

De unit is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Deze overheaddeur bestaat uit een dichte geïsoleerde deur. De vrije doorrijhoogte van de deur is ongeveer 4,2 meter. De breedte van de deur is circa 2,6 meter.

Voorzieningen:
- spoelbak met wateraftappunt (v.v. tussenmeter);
- 1 wandcontactdoos (1x16 ampère);
- toiletgroep in gemeenschappelijke ruimte;
- straatwerk voor unit d.m.v. betonklinkers;
- sparing t.b.v. ventilatie 125 mm;
- rookmelder aangesloten op centrale brandmeldinstallatie.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 5 januari 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Afmeting van de unit is ca.32 m²: 3,2 m x 10 m.

De uitzonderlijke hoogte van 7,6 meter maakt het mogelijk om er een entresol vloer in te plaatsen en zo het vloeroppervlak te verdubbelen.

Kadastraal Gemeente Moordrecht, sectie D, nummer 3621 A36.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2009
Bereikbaarheid Zeer goed! Project “De Zilvermijn” is gelegen nabij het knooppunt van de A20 en de A12 nabij het Gouwe aquaduct.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Opzegtermijn: 6 maanden
Momenteel lopende tot: 1 januari 2024
Huurprijs: € 4.830,- per jaar excl. servicekosten en te vermeerderen met btw.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 4.830,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 69.000,- k.k.
Factor 14,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Koper wordt van rechtswege lid van de beheersvereniging “De Zilvermijn Gouda”, de bijdrage hiervoor bedraagt ca. € 39,- per maand. Op basis van nieuwe berekening 2014. De servicekosten bestaan uit, zie onderstaand.

Alle eigenaren worden afzonderlijk aangeslagen voor onroerend goedbelasting. Daarentegen zullen rioolrecht, waterschapslasten en gebruikskosten van nutsvoorzieningen (water en elektra) worden geïncasseerd via de servicekosten. Jaarlijks worden de werkelijke kosten voor water en elektra per unit verrekend. Het startdepot van de vereniging van eigenaren is € 150,- per unit.

Servicekosten (kosten huurder)
Circa € 10,- per maand als voorschot te voldoen met na verrekening voor de kosten van onder andere:
- verbruik elektra;
- verbruik water;
- rioolrecht;
- waterschapslasten.

Gemeente: Zuidplas
Provincie: Zuid Holland
Inwoners: 40.758
Oppervlakte: 64,1 km²
Internet: www.zuidplas.nl

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Moordrecht

Grote Esch 830, unit 36, Moordrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.