Plan Weerterbergen

Weerterbergen, Toronto 2

Toronto 2
Weert, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 326.050,- Vrij op naam exclusief BTW

Deze 14-persoons recreatievilla ligt in de ruim opgezette, autovrije, vijfsterren vakantiepark dat wordt gebouwd rondom waterpartijen en een groot meer. Het circa 43 hectare grote park bestaat uit 498 luxe vakantiewoningen. Weerterbergen ligt aan de rand van de Peel op de grens van Brabant en Limburg, op een steenworp afstand van het gastronomische Belgie en grenst aan de Weerter en Budeler Bergen, prachtig natuurgebied waar uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden elkaar afwisselen.

Het betreft hier een nieuw te bouwen 14 persoon recreatiewoning welke 'turn key' geleverd zal worden (geen bouwrente).

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 17 september 2007

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 658 m2
Vloeroppervlakte 175 m2

Begane grond: Royale entree, apart toilet, 3-persoonsslaapkamer met eigen badkamer met douche/wastafel, L-vormige living met open keuken, tuindeuren naar het terras en een van binnenuit bereikbare berging met cv-ketel en wasmachine-/wasdrogeraansluiting.
Verdieping: 2- en 3-persoonsslaapkamer, een badkamer met (whirlpool)bad/douche/dubbele wastafel, apart toilet en een sauna met douche/wastafel.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2006

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Roompot Service BV huurt de woningen individueel op basis van een tienjarig zogenaamde 'triple netto huurovereenkomst'. Dat wil zeggen dat alle tegenwoordige en toekomstige kosten, belastingen, lasten, heffingen, retributies terzake van eigendom en het feitelijk gebruik van het verhuurde voor rekening zijn van huurder, ook indien verhuurder daarvoor wordt aangeslagen. De huurder vergoed ze aan de verhuurder.

Tien jarig huurcontract ingaande bij oplevering.
Huursom: Euro 19.237 per jaar
Triple netto huurgarantie

Huurders Groot onderhoud van het bouwkundige deel, zoals buitenschilderwerk, dakbedekking en bouwkundige vernieuwingen komen voor rekening van verhuurder. Jaarlijks heeft de belegger/eigenaar de mogelijkheid om de villa, buiten het hoofdseizoen, gedurende twee weken voor eigen gebruik aan te wenden.
Indexering (toelichting) Fixed 2,5 %.

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 326.050,- Vrij op naam exclusief BTW

Overig

 
Aanvullende informatie

Enkele uitgangspunten Investeren in Weerterbergen 4
* Gesitueerd op ruime kavel eigen grond middenin de bossen
* Langlopende huurovereenkomsten (10 jaar) met Roompot Recreatie Beheer BV
* Vrij verkooprecht
* Inclusief twee weken per jaar eigen gebruik in het laagseizoen.

Bijlevering van speciaal financiering arrangement. 60 basis punten door ING Bank. Taxatierapport van DTZ Zadelhof beleggingen aanwezig.

NAR 5,90%. Een rendement van 10% op eigen vermogen is zeker te behalen.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Weerterbergen

Toronto 2, Weert
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.