beleggingsobject Vaals

Vaals , Ceresstraat 367

Ceresstraat 367
6291 ZB Vaals, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 45.000,- K.K.

Ceresstraat 367 betreft een éénkamerappartement van ca. 70 m² in een appartementencomplex met verschillende typen appartementen. Het complex ligt aan de rand van Vaals nabij vele wandelpaden die leiden door het groene Zuid-Limburgse landschap.

Het appartement heeft een mooi uitzicht over de ‘sneeuwberg’. De comfortabele indeling biedt u een royale living met open keuken, een ruime badkamer, balkon en voldoende bergruimte. Voorzieningen en het openbaar vervoer zijn op loopafstand te bereiken. Het complex mag zeker een servicecomplex genoemd worden door de diensten die het complex aanbiedt zoals onder andere een huismeester, glazenwasser en logeerkamers.

Het appartement en het complex verkeren zowel van binnen als buiten in goede staat van onderhoud.

- één slaapkamer appartement gelegen in het servicecomplex ‘het Hooghe Oord’;
- aan de rand van Vaals maar op loopafstand van alle voorzieningen;
- ruime living met open keuken.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 9 mei 2017

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 70 m2
Kadastraal Gemeente Vaals, sectie E 692, nummer A69.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1976
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 maart 2013
Termijn: 1 jaar
Verlenging: Onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende voor onbepaalde tijd
Huurprijs: € 500,- per maand
Servicekosten (gebruikersgedeelte VvE): € 180,- per maand*  

* De totale VvE bijdrage is  € 392,85 per maand, daarvan betaald de huurder dus € 180,- per maand. 

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 500
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 6.000,00 per jaar.
Koopsom € 45.000,- K.K.
Factor 7,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicekosten:
Het betreft een actieve VvE met een bijdrage ad  € 392,85 per maand. De Voorschotbijdragen worden jaarlijks vastgeld door de VvE Ceresstraat Vaals. Na afloop van het jaar worden de definitieve servicekosten vastgesteld. De eigenaar verrekent de voorschotten binnen de servicekosten niet. Inbegrepen in de servicekosten zijn:

Energiekosten:
Waterverbruik in het appartement, elektriciteitsverbruik in de algemene ruimte en verwarming in het appartement zijn bij de servicekosten van de VvE inbegrepen. Verbruik elektriciteit in het appartement zelf is voor eigen rekening.

Verzekering en abonnementen:
Het gehele appartementencomplex is verzekerd tegen brand- en stormschade van opstal en inventaris van de VvE.

Onderhoud en investeringen:
De onderhoudskosten van het gehele gebouw, de tuin en van de algemene installaties (o.a. lift, CV, huistelefoon). Onderhoud en vernieuwing van de inventaris voor algemeen gebruik. Periodiek schilderwerk aan de buitenkant en er komt een glazenwasser voor de ramen aan de buitenzijde.

Faciliteiten:
Er zijn logeerkamers die men kan huren voor gasten tegen een heel schappelijke vergoeding. Elk appartement is voorzien van kabelnet. Verder is het mogelijk om hulp in de huishouding te krijgen.

Huismeester:
De huismeester is dagelijks aanwezig en zorgt ervoor dat alles in het wooncomplex goed verloopt. Verder komt hij twee keer per week de vuilnis ophalen.

Algemeen:
Gemeente: Vaals
Internet: www.vaals.nl
Inwoners: 9.696
Oppervlakte: 23 km²

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

beleggingsobject Vaals beleggingspand Vaals beleggingspanden Vaals beleggingspand Vaals beleggingspanden Vaals beleggingsobject Vaals beleggingsobjecten Vaals beleggen panden Vaals beleggingen panden Vaals belegging panden Vaals beleggen panden Vaals vastgoedbelegging Vaals

Plattegronden

Vaals , Ceresstraat 367

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Vaals

Ceresstraat 367, Vaals
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.