Voorkant belegging

Rotterdam - Delfshaven / Centrum, Mathenesserlaan 465-A

Mathenesserlaan 465-A
3023 GK Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 220.000,- K.K. - Zie tevens de
aanvullende informatie.

Aan een van de mooiste lanen van Rotterdam, nabij alle grootstedelijke voorzieningen en culturele activiteiten gelegen;

groot dubbel bovenhuis (ca. 190 m²) met mogelijkheid tot dakterras.

Gelegen op de 2e en 3e verdieping van een karakteristiek pand, uitgevoerd met een royale woonkamer ensuite met authentieke plafonds voorzien van ensuite schuifdeuren en dubbele schouw, toegang tot balkon/terras aan de voorzijde (is zonzijde) 5 slaapkamers, riante badkamer, separate douche en vaste trap naar het dak.

De woning is zeer ruim (ca. 570 m3) beschikt over veel lichtinval en heeft zowel aan de voor- en achterzijde een schitterend uitzicht.

2e verdieping:

Entree, eigen opgang, zeer ruime brede gang met grote inloop-bergkast tevens meterkast, toilet met duoblok en fonteintje royale woon-/eetkamer in authentieke stijl met originele schuifdeuren en openslaande deuren naar groot balkon aan de voorzijde van de woning. Zeer grote (woon)keuken met kunststofkeukenopstelling en toegang tot balkon aan de achterzijde. Voorzijkamer.

3e verdieping:

Grote overloop, vaste kast, 2e toilet met vaste wastafel, ruime zwart betegelde douche, grote master bedroom met schouw en toegang tot royale badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel, tussenkamer voorzien van daklicht en vaste trap naar het dak met mogelijkheid tot terras en/of daktuin. Ruime slaapkamer aan de voorzijde en zij- slaapkamer met inbouwkast.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 1 mei 2006

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 356 m2
Vloeroppervlakte 190 m2

Tweede en derde verdieping.

Kadastraal Gemeente Delfshaven, Sektie I, nummer 4256, appartementsindex 2
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1919
Bereikbaarheid Uitstekend, ten opzichte van uitvalswegen en opstapplaatsen openbaar vervoer.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurders Sinds 1974 verhuurd aan een alleenstaande dame.

Investeringsprofiel

 

Huursom Vanaf 1974 verhuurd.
Koopsom € 220.000,- K.K. - Zie tevens de
aanvullende informatie.

Overig

 
Aanvullende informatie

Dit schitterende woonhuis is sinds 1974 verhuurd aan een alleenstaande dame voor Eur. 4.224,00 per jaar (kale huur). WOZ waarde bedraagt volgens opgave notaris Eur. 282.000,- terwijl naburige woningen worden aangeboden voor Eur. 329.000,- K.K. en Eur. 339.000,- K.K.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Voorkant belegging Voorkant belegging Mathenesserlaan Mathenesserlaan Binnen / woonkamer Binnen / woonkamer Binnen / slaapkamer Binnen / keuken Binnen binnen Badkamer Balkon Badkamer Badkamer hal / entree Voorkant woonbelegging

Plattegronden

Plattegrond

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam - Delfshaven / Centrum

Mathenesserlaan 465-A, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.