Beleggingspand Groningen

Groningen, Osloweg 110

Osloweg 110
9723 BX Groningen, Groningen.

Verkocht Verkocht  € 2.500.000,- K.K.

Multi-tenant kantoorgebouw gelegen in de stad Groningen, dicht bij het recent ontwikkelde Euroborg stadion. Het object is gelegen nabij de ringweg Groningen en de op- afrit van de A7 Groningen-Duitsland. Er is een uitstekende snelwegverbinding met Duitsland en het Westen van Nederland via de A7 en het zuiden van Nederland via de A28.

Het kantoorgebouw is gelegen aan de Osloweg 110, op een relatief nieuw bedrijventerrein in het oostelijk deel van Groningen.

Er zijn 6 parkeerplaatsen voor het gebouw en 93 parkeerplaatsen aan de achterzijde die in eigendom zijn bij de Gemeente Groningen.
Het object is in een technisch goede staat. Zo is er in 2014 een volledig nieuwe lift geïnstalleerd. Het pand is voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging dinsdag 11 oktober 2016

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.330 m2
Vloeroppervlakte

ca. 2.769 m²

Kadastraal Gemeente Groningen, sectie P, nummer 1103
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1995
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het object is volledig verhuurd tot oktober 2020 aan een viertal huurders die aan elkaar gerelateerd zijn. De Osloweg 110 is het hoofdkwartier van Central Industry Group NV (CIG), welk 100% eigenaar is van Centraalstaal BV, ook een huurder in het gebouw.
De andere twee huurders, Numeriek Centrum Groningen BV en CIG Maritiem BV worden beide beheerd door bestuurders die tevens verantwoordelijk voor het beheer van CIG NV.

De actuele jaarhuur bedraagt € 367.334,64 excl. btw en servicekosten per jaar.
Bankgarantie: € 272.268,13

De verhuurder huurt achtergelegen parkeerplaatsen ten behoeve van huurder van de Gemeente Groningen, tegen een bedrag van € 24.688,- per jaar.

Hierdoor resteert een netto huuropbrengst van € 342.646,64 per jaar.

Huurders Central Industry Group

Central Industry Group NV is een moedermaatschappij van CIG Maritime BV, Numeriek Centrum Groningen BV, en Centraalstaal BV. Eind 2005 werd CIG NV overgenomen door het management.
CIG NV is opgericht in 1972 heeft nu 1.000 werknemers wereldwijd. De activiteiten omvatten bedrijven in Bremen en Stralsund, Duitsland, Shanghai, China en een joint venture in St. Petersburg, Rusland.
CIG NV levert producten en diensten voor de nautische sector in vrijwel alle facetten van de scheeps- engineering en -ontwerp, -bouw en -afbouw.
Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 342.646,00 per jaar.
Koopsom € 2.500.000,- K.K.
Factor 7,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Huurder & locatie:
Het terrein en gebouwen rond het kantoor behoren tot CIG NV en zorgen voor een grote mate van betrokkenheid in relatie tot de locatie.
Tevens biedt de locatie een groot potentieel voor herontwikkeling. Het totale terrein in gebruik bij CIG NV bedraagt 3 hectare 85 are 30 centiare.

Algemeen:
Gemeente Groningen
Internet: Groningen
Inwoners: 200.453
Oppervlakte: ca. 83,8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Groningen

Osloweg 110, Groningen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.