Beleggingspand Den Haag

Den Haag, Indigostraat 119

Indigostraat 119
2563 RH Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 95.000,- K.K.

Tweekamer TOP-appartement gelegen op de 2e etage (bovenste etage) in een goed verzorgd kleinschalig portiekcomplex. Het appartement beschikt over ruime lichte kamers, een grote keuken en een balkon. De woning is in 2011 / 2012 volledig gerenoveerd / vernieuwd en sindsdien voorzien van o.a. inbouwkeuken met vaatwasser en wasmachine, centrale verwarming, nieuwe badkamer, nieuw apart toilet. Kunststof kozijnen waren al aanwezig. Het portiekcomplex heeft een centraal afgesloten entree en is gelegen in een rustige, nette buurt. Het appartement is op een kleine 10 minuten fietsen gelegen van het centrum van Den Haag. Daarnaast is de bus en tram station op loopafstand gelegen waarmee het centrum binnen 10 minuten is te bereiken en Scheveningen in 20 minuten. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid rondom het appartement. De VvE is goed op orde. Er wordt jaarlijks onderhoud uitgevoerd op basis van het aanwezige meerjarenonderhoudsplan en er wordt gereserveerd voor onderhoud.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 7 maart 2016

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

ca. 60 m²

Kadastraal Gemeente 's-Gravenhage, sectie AM, nummer 7590 A4, uitmakende het één/zesde onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1927

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 augustus 2014
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Momenteel lopende voor: onbepaalde tijd
Kale huurprijs: € 663,-
Vergoeding leveringen en diensten: € 45,- (laminaat, wasmachine ed.)
Huurder is rechtstreeks contractant met nutsbedrijven

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 695
Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.496,00 per jaar.
Koopsom € 95.000,- K.K.
Factor 11,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten: Er zijn geen over te nemen servicecontracten. Vereniging van eigenaren: De VvE-bijdrage bedraagt € 90,- per maand. Algemeen: Gemeente Den Haag Internet: Den Haag Inwoners: 514.644 Oppervlakte: ca. 98,1 km² Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding. Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Indigostraat 119, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.