Voorkant pand

Brielle, Voorstraat 73

Voorstraat 73
3231 BG Brielle, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 387.000,- K.K.

Dit winkelpand met woonhuis en gastenappartement is gelegen aan een gezellige winkelstraat in Brielle, gelegen op 30 km afstand van Rotterdam. Het pand is tegen een dijk aangebouwd waardoor de indeling van het geheel een bijzondere uitstraling heeft met verschillende tussenverdiepingen.
De winkel is op straatniveau. De ingang van het woonhuis is aan de zijkant van het gebouw, in een ruime steeg. De entree van het appartement is eveneens aan de zijkant van het perceel, weer een stukje lager gelegen dan de ingang van het woonhuis. Het volledig gemeubileerde gastenverblijf is een zelfstandige unit met een zeer ruime slaapkamer, badkamer, was-/droog ruimte en hoger gelegen keuken/woonvertrek alwaar toegang tot een dakterras.

De geschiedenis van dit unieke pand gaat ver terug, tot 1860, destijds is het gebouwd met bestemming van pakhuis. De gevel is nog uit 1860, veel verbouwingen zijn gepleegd in de jaren na oprichting tot nu. Van de laatste grote verbouwing zijn foto's genomen waarop onder andere te zien is welke duurzame en mileuvriendelijke materialen zijn gebruikt om het geheel naar de huidige wensen en eisen van bewoning en gebruik aan te passen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging dinsdag 31 oktober 2006

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 139 m2
Vloeroppervlakte 250 m2

De winkel is circa 70 m².
Het woongedeelte is circa 75 m² boven en circa 35 m² beneden. Bergruimte lager dan sta-hoogte niet meegerekend.
Het in 1992 aangebouwde appartement is circa 75 m².

Kadastraal Gemeente Brielle, sectie B, nummer 3165 groot 1 are en 39 centiare.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1860 met daarna diverse verbouwingen.
Bereikbaarheid Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer, zelf over het water (vlakbij jachthaven). Vlakbij centrum en jachthaven. Brielle zelf is 15 autominuten (30 km) van Rotterdam verwijderd.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De winkel is volledig verhuurd met een jaarhuur van € 7.200,-- exclusief een bijdrage voor bijkomende leveringen en diensten van € 1.800,--. Het huurcontract is voor de duur van 1 jaar aangegaan waarna een nieuw contract is opgemaakt voor 5 jaar, ingegaan op 1 oktober 2004 tot en met 1 oktober 2009 met 5 optiejaren, derhalve tot en met 1 oktober 2014.
Voor het woonhuis zal een huur gelden van € 15.000,-- per jaar te voldoen per vooruitbetaling bij overdracht bij de notaris.
Het gastenverblijf is verhuurd voor een jaarhuur van € 9.600,-- per jaar.

Huurders De huurder van de winkel is Stichting Wereldwinkel en de stichting heeft zeer recent voor ruim € 3.000,-- geïnvesteerd in nieuwe (spaarlamp-)verlichting.
De eigenaar van het gehele pand zal de woning nog gedurende 1 jaar gaan huren met vooruitbetaling van de huur bij overdracht.
Het zelfstandige gastenappartement wordt gemeubileerd verhuurd en de stoffering en meubilering blijven bij het pand. Huidige eigenaar is eventueel bereid één jaarhuur te garanderen. Dit is mede mogelijk door ontwikkeling van Maasvlakte II en de op stapel zijnde booreilanden die vlakbij Brielle worden gebouwd. Door aantrekking van personeel, vaak uit omringende europeese landen, is de vraag naar gemeubileerde woonruimte enorm toegenomen.
Zekerheidsstelling Bankgarantie € 1.800
Indexering (toelichting) Winkel, jaarlijks voor het eerst op 1 oktober 2006.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 31.800,00 Zonder BTW belaste huur.
Koopsom € 387.000,- K.K.
Factor 12,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Het woonhuis bestaat uit woonkamer, open keuken, slaapkamer, hobbykamer, grote badkamer, wasruimte met extra douche en toilet.
Het appartement bestaat uit grote slaapkamer met badkamer en toilet, ruimte voor met wasmachine en droger, opslagruimte op begane grond en boven woonkamer/open keuken met toegang tot dakterras.
De winkel bestaat uit verkoopruimte en keukengedeelte met opslagruimte.

Dit unieke beleggingsobject kan aangekocht worden als belegging maar de mogelijkheid van eigen bewoning is ook aanwezig. Dus als u op zoek bent naar een woning waarbij u ook graag een gedeelte belegging wilt hebben kan dit een sublieme oplossing zijn.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Voorkant pand Voorstraat Voorstraat Zijkant met entr Achterkant / dakterras Woonkamer/keuken appartement Woonkamer woonhuis Woonkamer woonhuis Binnen woonhuis Slaapruimte appartement Keuken appartement Keuken woonhuis Slaapkamer appartement met badkamer Woonkamer/keuken appartement

Plattegronden

Plattegrond Luchtfoto

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Brielle

Voorstraat 73, Brielle
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.