Beleggingspand Tilburg

Tilburg, Amarantstraat 68

Amarantstraat 68
5044 RL Tilburg, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 272.500,- K.K.

Aangeboden wordt dit kamerverhuurpand met negen kamers, gelegen in Tilburg West in de woonwijk 'Het Wandelbos'. Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Avans Hogeschool en de Universiteit Tilburg. De staat van onderhoud van het object is goed. Het pand is grotendeels voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen. Daarnaast is er een berging in de tuin aanwezig. In 2015 zijn de volgende voorzieningen getroffen: - Nieuwe c.v.-combiketel (Remeha) - Nieuw boeiboord achterzijde - Vernieuwing dak balkon achterzijde - Nieuwe watermeter en gasmeter In 2015 is het object gekeurd op brandveiligheid. De benodigde gebruiksmelding, alsmede de kamerverhuurvergunning voor het object zijn aanwezig. Op steenworp afstand van het object ligt het winkelcentrum Paletplein, met onder andere een Albert Heijn, slager en diverse andere winkelvoorzieningen. Door enerzijds de staat van onderhoud en anderzijds de ligging van het object, biedt dit object goede verhuurmogelijkheden in relatie tot de studentenmarkt in de gemeente Tilburg.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 22 maart 2016

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 136 m2
Vloeroppervlakte

De totale gebruiksoppervlakte is ca. 183 m²

Indeling:
Begane grond: entree in hal, opgang naar 1e etage, toegang tot toilet, keuken (ca. 8.2 m²), twee kamers (ca. 19.1 m² en ca. 20,9 m²).

1e verdieping: entree in hal, opgang naar 2e etage, toegang tot toilet en vier kamers (ca. 5.9 m², ca. 5,8 m², ca. 16,2 m² en ca. 19,5 m²).

2e verdieping: entree in hal, toegang tot badkamer en drie kamers waarvan twee met balkon (ca. 6.0 m², ca. 16,2 m² en ca. 15,3 m²).

Kadastraal Gemeente Tilburg, sectie AD, nummer 1565
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1971
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Bruto huren:
Kamer 1: € 355,- per maand
Kamer 2: € 350,- per maand
Kamer 3: € 375,- per maand
Kamer 3a: € 285,- per maand
Kamer 4: € 335,- per maand
Kamer 5: € 265,- per maand
Kamer 6: € 335,- per maand
Kamer 7: € 345,- per maand
Kamer 8: € 235,- per maand

Bruto huur per maand: € 2.880,-

Kosten (voorschotten):
Gas & elektriciteit: € 220,19 per maand
Water: € 48,- per maand
Internet & TV: € 68,- per maand

Huurprijs na aftrek bovengenoemde kosten: € 2.543,81 per maand

Huurders Diverse privé personen.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 30.525,00 per jaar.
Koopsom € 272.500,- K.K.
Factor 8,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten: Er zijn geen over te nemen servicecontracten. Roerende zaken: In het pand zijn een wasmachine en droger aanwezig, welk in eigendom zijn van verkoper. Algemeen: Gemeente Tilburg Internet: http://www.tilburg.nl/ Inwoners: 191.725 Oppervlakte: ca. 88,79 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Tilburg

Amarantstraat 68, Tilburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.