Beleggingspanden.nl
Zorgvastgoed Almere

Almere,


Almere, Flevoland.

Optie Optie  € 4.440.000,- V.O.N. (inclusief btw)

Het betreft een nog te realiseren complex van 21 huurwoningen voor senioren met een zorgvraag te Almere. Het object zal in overleg met koper op een locatie met voor senioren belangrijke voorzieningen worden gerealiseerd.

Er worden vanaf zeven woningen per woongroep gerealiseerd. Het complex bestaat derhalve uit meerdere woongroepen. De oppervlaktes van de woningen variëren van 38 m² tot 75 m². Elke woning heeft een eigen entree en is voorzien van een keukenblok, een badkamer met douche, toilet en slaapkamer. Daarnaast is er op de begane grond en op de eerste verdieping een gemeenschappelijke woonkamer met keuken en bijkeuken.

Het complex wordt afhankelijk van de locatie vrijstaand, in een L-vorm of in een hofjesstructuur ontworpen en gebouwd. Uitgangspunt voor het energiegebruik van het complex is het nul-op-de-meter principe en zo mogelijk zelfvoorzienend. De geprognosticeerde huurprijzen zijn conform het WWS berekend. Huurders sluiten individueel een huurovereenkomst met de eigenaar van het complex en de externe zorgpartij.

Doelgroep
De doelgroep is alleenstaande ouderen met een zorgvraag en echtparen waarvan minimaal één persoon een zorgvraag heeft. Het betreft zelfstandig wonen met extramurale zorg (thuiszorg) en ondersteuning op maat door professionele zorgverleners afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.

Waarom zorgvastgoed?
In een hoog tempo is de AWBZ door de rijksoverheid omgevormd tot een wet voor onverzekerbare zorg. Wonen en zorg is nu strikt gescheiden. Het recht op zorg blijft, maar voor huisvesting en overige dienstverlening zal door de senioren apart moeten worden betaald. Het financieringsmodel waarbij de zorginstellingen (verzorgingshuizen) van overheidswege een riante vergoeding kregen voor gebouwen en huisvesting van haar bewoners is voorbij. Aan zorgvragers (ZZP 1 t/m 4) is vanaf 1 januari 2013 door de overheid de huisvestingscomponent gefaseerd niet meer vergoed.

Waarom Almere?
Almere is de grootste stad van Flevoland met ca. 198.000 inwoners. In Almere neemt het aandeel ouderen nu pas sterker toe dan in andere grote stedelijk gebieden. Door de verlate reactie op deze doelgroep in het verleden en heden zijn er te weinig voor ouderen geschikte woningen aanwezig en zal er nog een slag gemaakt moeten worden.

Een locatiestudie stelt dat er vanuit het volkshuisvestingsbeleid extra aandacht nodig is voor de positie van senioren. Voor de huursector gelden lange wachttijden. Daarbij stellen senioren bijzondere eisen aan hun woning en woonomgeving. Voornamelijk gaat het om de toegankelijkheid (nul treden) en de nabijheid van voorzieningen. Met de toenemende vergrijzing zal ook de vraag naar deze woningen op de juiste plekken toenemen.

Het is mogelijk om meerdere complexen met verschillende hoeveelheden woningen te realiseren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 15 september 2017

Pandinformatie

 
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huurgegevens

De geprognosticeerde huurprijzen zijn conform het WWS berekend.

De huurberekening is op aanvraag beschikbaar.

Huurders Diverse privé personen.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 320.152,- per jaar.
Koopsom € 4.440.000,- V.O.N. (inclusief btw)
Factor 13,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Financiering projecten:
Het is mogelijk om de ontwikkelingsfinanciering volledig te laten verzorgen door de aanbieder in samenwerking met haar bouwpartners.
Het is echter ook mogelijk om middels een koop-/aanneemovereenkomst tot koop over te gaan.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Servicecontracten:
Er zullen servicecontracten worden afgesloten voor het onderhoud van de installaties.

Algemeen:
Gemeente Almere
Internet: www.almere.nl
Inwoners: 193.000
Oppervlakte: ca. 248 km²

Voor meer informatie over de gemeente: www.cbsinuwbuurt.nl


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Tobias de Graaf
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Fax: 030 - 225 80 23
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Almere

, Almere
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.