Bunschoten-Spakenburg, Visserssteeg 7-9

Bunschoten-Spakenburg, Visserssteeg 7-9

Visserssteeg 7-9
3752 BZ Bunschoten-Spakenburg, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 214.500,- K.K.

Beleggingsobject te koop gelegen in hartje centrum van Spakenburg. Op een steenworp afstand is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Elke zaterdag wordt er in het centrum de weekmarkt gehouden die veel bezoekers vanuit de regio trekt. Ook de alom bekende Spakenburgse dagen, visserijdag en het standwerkerconcours worden elke zomer rondom de historische botterhaven gehouden en trekt vele toeristen. In deze winkelstraat bevinden zich tal van lokale ondernemers in diverse branches met elk hun eigen specialisaties.

Het betreft twee aaneengesloten winkelunits met een totaal verhuurbaar oppervlak van 142 m², welke zijn verhuurd aan solvabele huurders.

De winkelunit van Het haar kleur en knip atelier is in 2016 grondig verbouwd en is voorzien van een winkelpui, alarminstallatie, toilet, een keukenblok met inbouwboiler, magazijn, cv-installatie, heteluchtgordijn en meterkast met diverse groepen.

De naastgelegen unit welke in gebruik is bij Limburgiavlaai is in december 2015 in zijn geheel verbouwd en voorzien van een nieuw plafond, nieuwe winkelpui, cv-installatie (2015) en een meterkast. Tevens is bij beide panden het buitenschilderwerk recent gedaan.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging maandag 22 augustus 2016

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 142 m2

Van de winkelunits is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar en een Energielabel A aanwezig.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1993
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Unit I: is verhuurd aan Het haar kleur en knip atelier en heeft een verhuurbaar oppervlak van 73 m² en een frontbreedte van ca. 5m¹;

Unit II: is verhuurd aan Limburgiavlaai en heeft een verhuurbaar oppervlak van 69 m² en een frontbreedte van ca. 5 m¹ .

De totale huursom per jaar excl. btw bedraagt € 16.800,-. Wilt u meer gedetailleerde informatie ontvangen, dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 16.800,00 per jaar.
Koopsom € 214.500,- K.K.
Factor 12,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Bunschoten "Spakenburg centrum" geeft aan dat de winkelunits te benutten zijn voor o.a. detailhandel en dienstverlening.

Oplevering:
Oplevering: "as is, where is".

Notaris
Notaris: keuze koper.

Koopovereenkomst:
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed.

Zekerheidstelling:
Koper dient binnen 14 dagen na schriftelijke overeenstemming een bedrag ter grootte van 10% van de koopsom te storten op de derdenrekening van de notaris.

VvE:
De winkelunits maken onderdeel uit van een vereniging van eigenaren.

Gemeente:
Internet: www.bunschoten.nl
Oppervlakte: 34,8 km² [2014]
Inwoners: 20.651 [2015]


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Bunschoten-Spakenburg

Visserssteeg 7-9, Bunschoten-Spakenburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.