Voorzijde

Amsterdam, Paasheuvelweg 34-H

Paasheuvelweg 34-H
1105 BJ Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 2.100.000,- K.K.

Aangeboden wordt het moderne bedrijvengebouw 'Carte Blanche' gelegen op bedrijvenpark Amstel III te Amsterdam. Het in 2001 gebouwde object is in 2015 geheel herontwikkeld tot een multifunctioneel bedrijvencentrum op de verdiepingen met Café Carte Blanche op de begane grond. Het object is voorzien van veertien eigen parkeerplaatsen.
Tijdens de herontwikkeling is de entree aangepast van de zijde Muntbergweg naar de zijde Paasheuvelweg, de entreeroute tot Amstel III, waardoor de zichtbaarheid is toegenomen. Hier is ook een terras en buitenterrein gelegen. De horecaruimte groeit momenteel uit tot een ware trekpleister voor personeel van omliggende kantoren en het AMC.

Het vier verdiepingen tellende gebouw is een echte eye-catcher, onder meer door de kenmerkende geveltekening die knipoogt naar de Amsterdamse binnenstad. De uitstraling die het pand biedt aan de buitenzijde, komt aan de binnenzijde minstens zo tot uiting. Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft door de toegepaste materialen en kleuren een frisse en hippe uitstraling.

Bedrijventerrein Amstel III is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van werkgebied naar meer gemengde functies. Hiermee wordt leegstand tegengegaan en krijgt het gebied een nieuwe impuls. In 2014 is hiervoor het bestemmingsplan aangepast, waardoor horeca, detailhandel, hotels nu ook tot de mogelijkheden in het gebied behoren.

Amsterdam Zuidoost wordt gewaardeerd als één van de beste multifunctionele kantoorlocaties in de Randstad. Inmiddels hebben veel grote bedrijven voor Amsterdam Zuidoost gekozen voor de vestiging van hun (hoofd)kantoor. Denk onder meer aan Cisco Systems, Mc Donalds, AON, Getronics, ABN AMRO en Markt Select. Het AMC (Amsterdams Medisch Centrum) met vele faciliteiten is op loopafstand gelegen. Daarnaast bevinden het winkelcentrum Amsterdamse Poort, IKEA, Fletcher Hotel Amsterdam, Praxis en de Foodstrip zich in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Per auto: uitstekende bereikbaarheid door de ligging direct aan de afslag S111 in het knooppunt van de A2 met de A9.

Bus/tram/metro: Op loopafstand is station Holendrecht gelegen waar zowel trein als metro directe verbindingen heeft met station Bijlmer, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Voorzieningen.
Het pand is onder meer voorzien van de volgende voorzieningen:
- liftinstallatie
- brandmeldinstallatie
- kabelgoten
- glasvezelaansluiting
- hydrofoorinstallatie

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 1.704 m2

ca. 1.704 m²

Kadastraal Gemeente Weesperkarspel, sectie M, nummer 710 A8
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2001
Bereikbaarheid Zeer goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd

Investeringsprofiel

 

Huursom Huursom op aanvraag
Koopsom € 2.100.000,- K.K.
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Het perceel is uitgegeven in voortdurende erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30 april 2050.

Servicecontracten:
Er zijn diverse servicecontracten voor:
- onderhoud alarminstallatie
- onderhoud liftinstallatie
- vuilcontainer
- brandmeldinstallatie

Vereniging van eigenaren:
Het object valt in de Vereniging van Eigenaren Matchbox II te Amsterdam. De bijdrage bedraagt € 4.722,10 per jaar.

Algemeen:
Provincie: Noord-Holland
Inwoners: 821.927
Oppervlakte: 219,5 km²
Website gemeente: Amsterdam


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Paasheuvelweg 34-H, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.