Voorkant beleggingspand

Rotterdam, Graafstroomstraat 15-17

Graafstroomstraat 15-17
3044 AN Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 1.125.000,- K.K. excl. BTW

Dit beleggingsobject betreft een onlangs gerenoveerd bedrijfspand en ligt aan de achterzijde direct aan de Alblashaven, welke overgaat in de Delfshaven. Het pand is in 2002 grotendeels gerenoveerd, verbeterd en gemoderniseerd, inwendig is alles vernieuwd. Momenteel is het object in gebruik als kantoor/bedrijfspand door een drukkerij. Alle etages zijn voorzien van een toiletgroep, keuken, zonwering, airco. Het pand voldoet aan de modernste eisen voor de grafische branche: er is een geavanceerd ventilatiesysteem, de vloer is vloeistofdicht en er zijn uigebreide veiligheidsvoorzieningen. De onderhoudskosten zullen de komende jaren nagenoeg nihil zijn.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging woensdag 14 maart 2007

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.093 m2
Vloeroppervlakte 1.170 m2

Het object bestaat uit circa 830 m² bedrijfsruimte en 170 m² kantoor op de begane grond. Op de 1ste verdieping is er 170 m²kantoorruimte beschikbaar. Aan de voorzijde is een parkeeruimte voor 4 auto's aanwezig. Aan de achterzijde kan worden aangemeerd aan een kade. Eveneens behoort het water tot 10 meter uit de kade bij het object. Zowel de parkeerplaats als de kade zijn niet opgenomen in de hiervoor genoemde perceeloppervlakte.

Kadastraal Gemeente Rotterdam, Sectie AC, Nummer 783, Groot 1 are en 93 centiare
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1977
Bereikbaarheid Het object is gelegen in bedrijvenpark "Spaanse polder" nabij bedrijvenpark Rotterdam Noordwest en Luchthaven Rotterdam Airport. Uitstekend te bereiken vanaf rijksweg A20/A13. Per openbaar vervoer goed te bereiken door middel van busvervoer.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het betreft hier een sale lease back d.w.z. dat de huidige eigenaar het geheel zal terug huren voor een periode van 5 jaar en met een optie tot verlenging van 5 jaar. De exacte voorwaarden zijn eventueel in overleg met de eigenaar aan te passen. De erfpacht is afgekocht tot 2037.

Zekerheidsstelling Bankgarantie € 22.500
Indexering (toelichting) In overleg.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 90.000,00 Exclusief BTW
Koopsom € 1.125.000,- K.K. excl. BTW
Factor 12,5

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Graafstroomstraat 15-17, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.