Meppel, Douwenmaat 11

Meppel, Douwenmaat 11

Douwenmaat 11
7942 KD Meppel, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 524.500,- K.K.

Op bedrijventerrein Noord II gelegen, vrijwel nieuwe bedrijfshal van ca. 868 m² bvo met een inpandig kantoor over twee lagen. Ideale ligging in een fraai compact deel van dit nette bedrijventerrein. Het object is langjarig verhuurd.

Het bedrijfspand is voorzien van een zware bedrijfsvloer, nuttige belasting 4.000 kg/m². Kolomvrije overspanning met een vrije hoogte van 6 m¹. Het pand beschikt over twee elektrische overheaddeuren aan de voorgevel en een handbediende overheaddeur aan de linker zijgevel.

Bedrijventerrein Noord II ligt in de regio Zwolle en is direct ontsloten via op- en afrit Meppel-Noord. Meppel ligt met knooppunt Lankhorst aan de A32 en A28. Deze wegen brengen u niet alleen binnen één uur in Amsterdam of Groningen, maar maken ook Duitsland en Scandinavië goed bereikbaar. En wie het achterland van Meppel wil bedienen, maakt snel en eenvoudig gebruik van de doorgaande weg N375 richting Emmeloord. Maar ook de ondergrondse verbindingen zijn uitstekend te noemen. Glasvezel en databedrijven waaronder een datacenter zorgen voor de verbindingen met de rest van de wereld.

 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.718 m2
Vloeroppervlakte 1.026 m2

Bedrijfshal: ca. 868 m² bvo
Kantoor: ca. 158 m² bvo op de begane grond en eerste verdieping

De bedrijfshal is voorzien van twee gasheaters en een vloeistofdichte vloer. De kantoorruimte wordt verwarmd door vloerverwarming.

Kadastraal Gemeente Meppel, sectie F, nummer 757
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2003
Bereikbaarheid Gelegen op bedrijventerrein Noord II nabij de snelweg A28 en A32.
Energielabel niet aanwezig.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum contract: 1 september 2013 (huurder huurt reeds sinds 2011)
Termijn: 2 jaar en 7 maanden
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Momenteel lopende tot: 31 maart 2021
Huurprijs: € 45.052,68 per jaar (geen btw, geïndexeerd)

 

Huurders

Boodschappen Online

Zekerheidsstelling Bankgarantie € 10.500

Investeringsprofiel

 

Huursom € 45.052,00 per jaar.
Koopsom € 524.500,- K.K.
Factor 11,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Meppel
Internet: www.meppel.nl
Inwoners: 32.807
Oppervlakte: ca. 57,0 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 Meppel, Douwenmaat 11 beleggingsobject Meppel beleggingspanden Meppel beleggingobjecten Meppel beleggen objecten Meppel beleggingen objecten Meppel belegging objecten Meppel beleggen panden Meppel beleggingen panden Meppel belegging panden Meppel vastgoedbelegging Meppel vastgoedbeleggingen Meppel beleggen vastgoed Meppel beleggingen vastgoed Meppel belegging vastgoed Meppel beleggen onroerend goed Meppel beleggingen onroerend goed Meppel belegging onroerend goed Meppel beleggingspand Meppel beleggingspanden Meppel

Kadastraal

Meppel, Douwenmaat 11

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Meppel

Douwenmaat 11, Meppel
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.