Beleggingspand Zuid - Limburg

Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen

12 appartementen & 10 garageboxen
6351 EW Bocholtz, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 850.000,- K.K.

Het betreft twaalf appartementen en tien garageboxen verdeeld over één complex, gelegen op circa acht kilometer afstand van de Duitse stad Aken en op korte afstand van diverse openbare voorzieningen waaronder de PLUS en een bakkerij.

De vierkamerappartementen hebben een oppervlakte van circa 72 m² en tevens een berging van circa 7 m². Voor het complex is er ruimschoots parkeergelegenheid beschikbaar op openbaar terrein. De bedrijfsruimtes op de parterre maken geen deel uit van deze aanbieding.

Veel Nederlandse steden hebben op dit moment te kampen met een tekort aan sociale huurwoningen. Voor de belegger die daarop in wilt springen, biedt dit object kansen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 20 september 2017

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 72 m2

Circa 72 m² per appartement.

Kadastraal Gemeente Simpelveld, Sectie G, Nummer A8 t/m A41
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1965
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De huidige kale huuropbrengst is € 82.505,64 per jaar.

De huurders van de appartementen betalen bovenop de kale huuropbrengst tevens servicekosten en verbruikskosten. Dit betreffen voorschotten voor het waterverbruik en de blokverwarming.

De appartementen beschikken over een eigen elektriciteitsmeter en de huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een contract met de nutsbedrijven.

Een overzicht van de huuropbrengsten, service- en verbruikskosten is op aanvraag beschikbaar.

Huurders Diverse privé personen.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 82.505,00 kale huuropbrengst per jaar
Koopsom € 850.000,- K.K.
Factor 10,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage voor de appartementen en garageboxen bedraagt € 32.297,16 per jaar. Een deel van deze kosten, circa € 15.000,-, wordt door belast aan de huurders, in de vorm van service- en verbruikskosten.

Algemeen:
Gemeente Simpelveld
Internet: Simpelveld
Inwoners: 10.704
Oppervlakte: ca. 16,03 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingspand Zuid - Limburg Zuid - Limburg appartementencomplex Vastgoedbelegging Limburg Beleggen in vastgoed Limburg Vastgoed Duitse grens Verhuurd vastgoed Limburg Verhuurde woningen Zuid Nederland Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen

Plattegronden

Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen Bocholtz, 12 appartementen & 10 garageboxen

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Bocholtz

12 appartementen & 10 garageboxen, Bocholtz
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.