Beleggingspanden.nl
Assen, Industrieweg 5-5a

Assen, Industrieweg 5-5a

Industrieweg 5-5a
9402 NP Assen, Drenthe.

Te koop Te koop  € 765.000,- K.K. (geen btw)

Een bedrijfscomplex met woning op de beste locatie voor ABC- en DHZ-handel van de stad. Het betreft een gebouw dat door de jaren heen opgebouwd is uit verschillende bouwdelen, en het omvat globaal: de sportschool met entree, toilettenblok, de bar/horecaruimte met keuken, een aantal behandelruimtes voor sportmassage/fysiotherapie met bijbehorende wachtruimte en een sportzaal. Voorts aan de achterzijde de nieuwbouw met een toilettenblok, een drietal sportzalen, bijbehorende was- en kleedruimten voor dames en heren. Het gehele bedrijfsgedeelte omvat ongeveer 1.500 m² beneden en een kleine 100 m² op de verdieping.

De woning (totaal circa 150 m²) aan de voorzijde omvat de woonkamer, keuken, vier slaapkamers, badkamer met tweede toilet, separaat toilet, inpandige berging en de carport met stenen schuur.

Het geheel is gesitueerd op een kavel van 4.484 m²; het complex biedt veel mogelijkheden, onder andere in de sfeer van automotive en eventueel bouw gerelateerde detailhandel. Daarnaast is er met name aan de voorzijde nog een aanzienlijk bouwvolume te realiseren, ten behoeve van kantoor of praktijk; uitermate interessant, gezien de meer dan uitstekende zichtlocatie.

Het complex is zowel leeg te aanvaarden, als geheel in verhuurde staat, voor een belegger, die een mooi rendement zoekt, met een laag, gespreid risico (10 verschillende huurders, totale huursom circa € 80.000,-- per jaar). Tenslotte is ook bij de verkoop de overname van de grootste onderneming in het complex (Sport & Wellness Center Assen) bespreekbaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging vrijdag 15 maart 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 4.484 m2
Vloeroppervlakte 1.600 m2

Bedrijfspand
- Begane grond: 1.500 m²
- Verdieping: 100 m²

Woning: ca. 150 m²

Kadastraal Gemeente Assen, sectie T, nummer 4514
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1970
Bereikbaarheid Goed
Energielabel Geen

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Tien verschillende huurders.
Totale huursom: circa € 75.000,- per jaar.

Huurders Tien verschillende huurders, waaronder een sportschool.
Indexering (toelichting) 2006=100

Investeringsprofiel

 

Huursom € 75.000,- per jaar, exclusief servicekosten
Koopsom € 765.000,- K.K. (geen btw)
Factor 10,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Assen
Internet: www.assen.nl
Oppervlakte: 83 km²
Inwoners: 67.000


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a Assen, Industrieweg 5-5a

Kadastraal

Assen, Industrieweg 5-5a

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Industrieweg 5-5a, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.