Beleggingspand Veldhoven

Veldhoven, Mariaplein 6

Mariaplein 6
3503 DA Veldhoven, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht   op aanvraag.

Dit beleggingsobject betreft een winkelpand (appartementsrecht) in gebruik als restaurant, gelegen aan het Mariaplein in Veldhoven. 

Aan dit pleintje, met ruime gratis parkeergelegenheid, is in de vijftiger jaren een winkelstrip met bovenwoningen gebouwd. Aan de overzijde van deze strip bevindt zich een bedevaartskerk. Aan de korte zijden bevinden zich woonhuizen. Het onderhavige pand vormt tezamen met de bovenwoning een appartementsrecht (Vereniging van appartementseigenaren Mariaplein 5 en 6).

Bij aankoop in 2001 was er een dierenzaak in de winkel gevestigd. Na het vertrek van deze zaak in ca. 2006 is het pand grondig verbouwd en gemoderniseerd en heeft zich er een horecabedrijf gevestigd. Tot vorig jaar was er een pannenkoekenhuis gevestigd. De huidige exploitant oefent er een Mediterraans restaurant uit, gebaseerd op in voornamelijk in Olijfolie bereide gerechten (vandaar de naam Het Olijfje). Hij heeft daartoe fors in het pand geïnvesteerd. 

De staat van onderhoud van het pand is zonder meer goed. In 2011 is het dak vervangen van de bovenwoning en in 2006 van de (achterzijde) van de winkel in het kader van de toenmalige renovatie. In 2013 is een nieuwe Nefit Trendline verwarmingsketel geplaatst.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 196 m2
Vloeroppervlakte 180 m2

De grondoppervlakte van het perceel waarop de winkel is gevestigd bedraagt 196 m² het vloeroppervlak van de winkel is ca. 180 m².

Kadastraal Gemeente Veldhoven, sectie D, nummer 1138 A1
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar rond 1959
Bereikbaarheid Goed! Zowel met het openbaar als eigen vervoer met ruime gratis parkeergelegenheid.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 december 2015
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Momenteel lopende tot: 30 november 2020
Huurprijs: € 1.350,- per maand (geen btw)
Waarborgsom: € 4.050,-

Energiekosten en onderhoud ketel e.d. zijn voor rekening van de huurder.

Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 16.200,00 per jaar.
Koopsom op aanvraag.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van Eigenaren:
Binnen de Vereniging van Eigenaren is afgesproken dat onderhoud, schilderwerk vervanging van kozijnen e.d. zal geschieden voor rekening van de eigenaar van het appartementsrecht waarop dit betrekking heeft. Een belangrijk onderdeel van de servicekosten heeft derhalve betrekking op de verzekeringskosten. De servicekosten bedragen thans € 96,25 per maand. De onroerende zaak belasting over 2016 bedraagt € 278,60.

Algemeen:
Gemeente Veldhoven
Internet: www.veldhoven.nl
Oppervlakte: 31,9 km²
Inwoners: 44.163

Voor meer informatie over de gemeente: www.cbsinuwbuurt.nl


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingspand Veldhoven Verhuurd beleggingspand Vastgoedbelegging Beleggen in vastgoed Belegging Noord Brabant Mariaplein Vooraanzicht Beleggingsobject Omgeving Intern Intern Intern Intern Intern Intern

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Veldhoven

Mariaplein 6, Veldhoven
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.