beleggingspand Soesterberg

Soesterberg, Centurionbaan "Richelleweg"

Centurionbaan "Richelleweg"
Soesterberg, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 159.500,- V.O.N. excl. btw.

Deze belegging betreft de laatst beschikbare unit van het nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 12 aaneengesloten Business Units gelegen aan de Centurionbaan op bedrijventerrein ‘Richelleweg’ te Soesterberg.

De units worden samengesteld met hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen, dubbele beglazing en geïsoleerde gevelplaten. Door zowel de hoogte en diverse oppervlaktes bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens. Het onderling schakelen behoort tevens tot de mogelijkheden.

De units zijn o.a. voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en eigen parkeerplaatsen. De kop-units worden uitgevoerd met een glazen pui op de begane grond voor meer daglichttoetreding. Door de casco oplevering kunnen de units worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker. Daarnaast is er de mogelijkheid om de units uit te breiden met diverse opties. Een optielijst voor een aangepast opleverniveau met bijbehorende prijzen kan bij ons kantoor worden aangevraagd.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website: www.bedrijventerreinrichelleweg.nl

Ligging c.q. bereikbaarheid
Bedrijventerrein Richelleweg ligt heel centraal in het hart van het land tussen Amersfoort en Utrecht. Het terrein is direct gelegen aan de afslag Soesterberg (4) van de autosnelweg A28. In de nabijheid van alle belangrijke autosnelwegen van Nederland: de A27, A12, A1 en A2. Goed bereikbaar met het OV. Op loopafstand ligt het P+R-terrein Soesterberg bij de afslag Soesterberg van de A28. Hier stoppen de streek-spits-snelbuslijnen: 276, 296 en 299 van Amersfoort en Leusden naar Utrecht (Rijns-weerd Noord).

Bestemming
Ten behoeve van het Verkochte is van toepassing het bestemmingsplan : “Soesterberg, vastgesteld door de gemeenteraad op 4 juli 2013”, Op de bestemmingsplankaart zijn de gronden aangewezen voor bedrijventerrein en bestemd voor handels- en industriële bedrijven tot en met categorie 4.1.

Opleveringsniveau
De units worden opgeleverd in casco staat een en ander overeenkomstig de technische omschrijving, derhalve inclusief o.a.:
- monolithisch afgewerkte betonvloer op de begane grond én de verdieping;
- maximum toelaatbare vloerbelasting B.G. ca. 1.500 kg/m².
- maximum toelaatbare vloerbelasting V.D. ca. 400 kg/m².
- vrije hoogte ca. 3,60 meter;
- buitenwanden in de vorm van geïsoleerde gevelbeplating;
- elektrisch bedienbare overheaddeur (bxh) ca. 3,50 x 3,30 meter;
- rood/bruin bakstenen opgetrokken metselwerk aan de kop units;
- uitsparing voor bedrijfsnaam-/reclame-uitingen;
- aluminium kozijnen en ramen voorzien van isolerende beglazing;
- vurenhouten trap met leuning naar de verdieping;
- separate loopdeur voorzien van brievenbus;
- nutsvoorzieningen (gas, water en elektra) tot aan de meterkast, eenmalige aan-sluitkosten van de standaard vermogens (zie technische omschrijving) zijn bij de koopsom inbegrepen.

De ‘technische omschrijving’ (d.d. maart 2016 onderdeel uitmakende van de koop-/ aannemingsovereenkomst) is op te vragen bij ons kantoor.

Oplerverniveau: Casco+

Afhankelijk van de gekozen aannemer, de gebruiker en het definitieve pakket verwacht verkoper dat men voor een nette, goed te verhuren bedrijfsunit op dit terrein met een selectie van bovenstaande items tussen de € 20.000,- en € 25.000,- kwijt zal zijn.

Opleverpunten afbouwpakket Soesterberg t.b.v. casco+ bedrijfsunit. Dit kunnen zijn onder andere:

Bedrijfsruimte
• opbouwwandcontactdozen;
• tl- lijnverlichting;
• gasgestookte heater;
• krachtstroomaansluiting;
• brandhaspel/meldinstallatie;
• betegeld toilet met fontein.

Kantoor
• vloerbedekking;
• pantry v.v. kastruimte;
• betegeld toilet met fontein;
• kabelgoten v.v. WCD en data aansluitpunten;
• systeemplafond met inbouwverlichting;
• CV - combiketel;
• CV - middels radiatoren;
• mechanische ventilatie toilet;
• scheidingswanden;
• alarminstallatie;
• airco-split units.

Huidig opleverniveau casco +
- afgewerkte vloeren, monoliet beton BG, cementdek VD;
- Slangen voorbereiding vloerverwarming, zowel BG als VD;
- Vuren houten trap naar de verdieping

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 9 mei 2017

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Unit Nr.1:
B.V.O. excl. tussenvloer: ca. 98 m²
B.V.O. incl. tussenvloer: ca. 196 m²
met 2 parkeerplaatsen

Kadastraal Gemeente Soest, sectie E, nummer 5916 (gedeeltelijk)
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2016
Bereikbaarheid Goed! Zowel met eigen als het openbaar vervoer.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De verwachtte huurprijs is ca. € 17.400,- per jaar excl. btw.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.400,00 per jaar excl. btw.
Koopsom € 159.500,- V.O.N. excl. btw.
Factor 9,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Mandelige zaak
In de afzonderlijke akten van levering zal worden gevestigd een mandeligheid met betrekking tot de grond gelegen tussen het te realiseren complex met de parkeerplaatsen en de erfgrens. Deelgenoten zijn tezamen ieder voor een nader te bepalen onverdeeld aandeel eigenaar van de mandelige zaak. De mandelige zaak is bestemd tot gemeenschappelijk nut van de erven. Het reglement en de onderlinge rechtsver-houdingen staan omschreven in de bijzondere bepalingen welke separaat aan u kan worden toegezonden.

Parkmanagement
Ten behoeve van het parkmanagement is ‘Coöperatieve Vereniging Bedrijventerrein Richelleweg U.A. te Soest opgericht’, hierna te noemen; coöperatie. De leden van de coöperatie bestaan uit de gemeente en de eigenaren van de kavels.

Milieukundige toestand
Met betrekking tot het terrein waartoe onder meer de onderhavige het Verkochte behoort, is door Tauw B.V. een verkennend bodemonderzoek verricht d.d. 1 maart 2013, rapportnummer R001-1210382BHD-kmi-V02-NL. De opzet van het uitgevoerde onderzoek was gebaseerd op de richtlijnen NEN5740, de door de overheid gehanteerde norm voor bodemonderzoek. Het hiervoor bedoelde bodemonderzoek is ter inzage bij de ondernemer. Op basis van de resultaten van het onderzoek zijn er geen milieu hygiënische belemmeringen voor de ontwikkeling van de locatie. Koper aanvaard de uitkomsten van dit onderzoek. Eventuele, na notariële levering, geconstateerde verontreiniging van grond en/of grondwater is voor risico van koper

Bijzonderheid
Eigenaar zal moeten investeren in een afbouwpakket.

Algemeen:
Gemeente Soest
Internet: www.soest.nl
Inwoners: 45.456
Oppervlakte: ca. 46,4 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

beleggingspand Soesterberg beleggingspanden Soesterberg beleggingsobject Soesterberg beleggingsobjecten Soesterberg beleggen panden Soesterberg

Plattegronden

Soesterberg, Centurionbaan Soesterberg, Centurionbaan Soesterberg, Centurionbaan Soesterberg, Centurionbaan

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Soesterberg

Centurionbaan "Richelleweg", Soesterberg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.