Beleggingspanden.nl
Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65

Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65

Koolzaadveld 23 + 65
6641 ST Beuningen, Gelderland.

Te koop Te koop  € 235.000,- K.K.

Twee voormalige bedrijfsunits (totaal oppervlakte circa 140 m²) die volledig gerenoveerd zijn tot moderne tweepersoons appartementen. Objecten zijn (onverhuurd) gezamenlijk te koop, eventueel ook mogelijk in combinatie met twee andere verhuurde bedrijfsunits aan het Koolzaadveld (nummers 25 + 85).

De appartementen zijn nagenoeg identiek aan elkaar, bestaande uit een begane grond en verdieping. De appartementen beschikken over HR++ glas, tevens is het dak tijdens de renovatie geïsoleerd en onderhoudsvrij voor de komende jaren.
 

De appartementen zijn gelegen aan een pleintje in Beuningen-West. Aan dit pleintje zijn onder andere een cafetaria, kapsalon, schoonheidssalon, twee kantoren en een Chinees afhaal restaurant gevestigd. De locatie is dicht bij uitvalswegen en vele voor de hand liggende voorzieningen. De appartementen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, een bushalte bevindt zich op 200 meter.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 14 maart 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 140 m2

De begane grond bestaat uit een portaal bij binnenkomst, ruime woonkamer met open keuken, toilet en was-/opbergruimte. De verdieping bestaat uit een badkamer met douchecabine en wastafel, overloop met open slaapruimte. Beide appartementen hebben een oppervlakte van ± 70 m2.

Kadastraal Gemeente Beuningen, sectie K, nummers 836 A6 en A11
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1984

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Momenteel vrij van huur.

Geprognosticeerde kale huurprijs: € 750,- per appartement, per maand

Totale huuropbrengst: € 1.500,- per maand / € 18.000,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 18.000,- per jaar.
Koopsom € 235.000,- K.K.
Factor 13,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
De objecten maken deel uit van een groter complex met een goed georganiseerde VvE, de kosten bedragen € 39,08 per appartement per maand.

Algemeen:
Gemeente Beuningen
Internet: www.beuningen.nl
Inwoners: 25.278
Oppervlakte: ca. 47,1 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Ronald Nuijt
Vredehofstraat 3
3761 HA SOEST
Telefoon: 030 - 225 31 12
Fax: 030 - 225 80 23
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Foto's

Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65 Beuningen, Koolzaadveld 23 + 65

Plattegronden

Doorsnede 1e etage Begane grond

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Beuningen

Koolzaadveld 23 + 65, Beuningen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.