Assen, Rondgang 93

Assen, Rondgang 93

Rondgang 93
9408 MC Assen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 198.500,- K.K. te vermeerderen met btw.

Dit beleggingsobject betreft een winkelunit ter grootte van circa 195 m² in de wijk Kloosterveen te Assen. De unit is verhuurd aan een schoonheidsinstituut.

De unit leent zich uitstekend voor dienstverlening, maar ook voor diverse andere doeleinden. Met name door de bovenwijkse aantrekkingskracht van centrum en de toekomstige uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden zeer interessant. Het winkelcentrum is rond 2010 gebouwd. De staat van onderhoud is goed.

Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met maatschappelijke voorzieningen, bibliotheek, kinder- opvang e.d.

De wijk Kloosterveen is gelegen aan de westkant van Assen, zal uiteindelijk 18.000 inwoners huisvesten, is gesitueerd aan de A28 en dus perfect bereikbaar. Veel gratis "P" in de parkeerkelder voor 700 auto’s met directe toegang (rolbaan) naar het winkelniveau.

Volgens opgave van de gemeente valt het object onder het vigerende bestemmingsplan “Kloosterveen” op grond waarvan het bestemd is voor centrumdoeleinden. Vooralsnog is de bestemming gelimiteerd tot de op de bijlage opgesomde branches, als gevolg van een overeengekomen kettingbeding met de belegger van de overige winkels ter plaatse. Deze loopt af per ultimo 2025; de units zijn voorts multifunctioneel aanwendbaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging woensdag 12 juni 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 195 m2
Kadastraal Gemeente Assen, sectie Q, nummer 6911 (gedeeltelijk)
Eigendomssituatie Appartementsrecht
Bouwjaar 2010
Bereikbaarheid Goed
Energielabel Wordt bij eigendomsoverdracht geleverd, verwacht B of A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurder: schoonheidsinstituut (ca. 195 m²) 
Ingangsdatum: 1 maart 2017
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Bijzonderheden: break optie in het contract na 2 jaar, opzegtermijn 3 maanden
Huurprijs: € 15.520,- per jaar (voor de eerste 2 jaren met een huurkorting).
Zekerheid: waarborgsom ter grootte van 1 maand huur

 

Indexering (toelichting) Standaard conform door het CBS gepubliceerde cijfer.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 15.520,00 per jaar.
Koopsom € 198.500,- K.K. te vermeerderen met btw.
Factor 12,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen: 
Gemeente Assen
Internet: www.assen.nl
Oppervlakte: 83,5 km2
Inwoners: 67.153

 


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Rondgang 93, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.