Belegging Veenendaal

Veenendaal, De Sterke Arm

De Sterke Arm
3901 EN Veenendaal, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 825.000,- K.K.

Deze belegging betreft zeven appartementen van elk circa 60 m², gelegen in een groene omgeving op loopafstand van het centrum van Veenendaal. De appartementen zijn allen verhuurd aan particulieren.

De appartementen verkeren in redelijk tot goede staat van onderhoud. Er wordt doorlopend onderhoud uitgevoerd door een actieve VvE. De staat van onderhoud aan de binnenzijde verschilt per appartement. Het object wordt verwarmd middels een collectieve verwarmingsinstallatie. Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie, automatische deuropeners, een video-intercom installatie, noodverlichting en brandblusapparatuur. Er is een groene gemeenschappelijke tuin die goed wordt bijgehouden. Vanuit de appartementen is er een prachtig utizicht op het omleidingskanaal. 

De appartementen zijn gelegen op loopafstand van het centrum van Veenendaal waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Op fiestafstand zijn diverse scholen, kerken, sportvoorzieningen, het NS-station, de woonboulevard en diverse parken te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van het appartementencomplex. Middels diverse uitvalswegen vanaf de A12 en de A30 alsmede het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 29 december 2017

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 300 m2

Circa 60 m² per appartement. 

Kadastraal Gemeente Veenendaal, sectie C, nummer 4004 A21, A41, A42, A44 en A64,
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar circa 1970
Bereikbaarheid Zeer goed, op loopafstand van het centrum van Veenendaal en nabij diverse uitvalswegen richting de A12 en A30.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurders Particulieren
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks voor het eerst per 1 juli 2018

Investeringsprofiel

 

Huursom Huursom op aanvraag
Koopsom € 825.000,- K.K.
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er is een huurboiler voor nummer 81 met een bijdrage van € 120,- per jaar.

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE met een bijdrage van € 170,- per appartement, per maand. Circa 70% van deze servicekosten nemen de huurders voor rekening.

Algemeen:
Gemeente Veenendaal
Internet: Gemeente Veenendaal
Inwoners: ca. 63.880
Oppervlakte: ca. 19.81 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Veenendaal

De Sterke Arm, Veenendaal
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.