Beleggingspanden.nl
Beleggingspand Helmond

Helmond, Noord Koninginnewal 8 en 8a

Noord Koninginnewal 8 en 8a
5701 NK Helmond, Noord-Brabant.

Te koop Te koop  € 285.000,- K.K.

Deze belegging betreft een ontwikkeling van circa 118 m² (BVO) met bovenwoning van circa 120 m², gelegen aan een belangrijke doorgaande weg in het centrum van Hemond. De winkelruimte is momenteel verhuurd aan een nagelstudio en de bovenwoning is verhuurd aan particulieren.

De winkelruimte op de begane grond is naar de toekomst toe te ontwikkelen tot woning, de bouwvergunning hiervoor is reeds vertrekt. Het huurcontract van de winkelruimte eindigt per 31 december 2018.

De winkel verkeert in goede staat van onderhoud en wordt verwarmd door middel van een cv-installatie. De winkel beschikt over een achtergelegen tuin.

De bovenwoning is opgedeeld in twee etages en kent de volgende indeling: begane grond; entree met meterkast en trap naar eerste verdieping. De eerste verdieping: overloop, toilet met fontein, ruime woonkamer met grote raampartij en open haard, grote eetkeuken met eenvoudig keukenblok, bijkeuken met cv-ketel en aansluiting wasmachine, deur naar balkon.
De tweede verdieping: ruime overloop, drie grote slaapkamers van 14 m², 15.5 m² en 11.5 m², één kleine kamer, nette badkamer met vaste wastafel en douchecabine. De bovenwoning is via een separate ingang aan de voorzijde toegankelijk middels de winkel.

Het object is zeer gunstig gelegen op loopafstand van een bushalte, het centraal Station, het centrum van Helmond en nabij een parkeergarage Dooreind met circa 470 parkeerplaatsen. De Noord Koninginnewal is een belangrijke doorgaande weg in het centrum waar o.a. de volgende partijen zijn gevestigd: Domino’s pizza, Schoonenberg Hoorcomfort, Game Mania, Optie 1 Telecom, Subway en de Aldi. Eveneens zijn alle dagelijkse voorzieningen, horeca, sportgelegenheden en scholen in de nabije omgeving te vinden. Het centrum van Helmond is volop in beweging en biedt op woensdag en zaterdag plaats aan de populaire warenmarkt. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 21 december 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 194 m2
Vloeroppervlakte 238 m2

Winkel:
Begane grond: circa 118 m²
Achtergelegen tuin: circa 71 m²

Woning:
Eerste verdieping en dakterras: circa 60 m²  
Tweede verdieping: circa 60 m²

Kadastraal Gemeente Helmond, sectie I, nummer 1061.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1958
Bereikbaarheid Zeer goed, nabij diverse uitvalswegen en op loopafstand van het een bushalte, het Centraal Station en het centrum van Helmond.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Noord Koninginnewal 8 winkel:
Ingangsdatum: 1 mei 2017
Eindigend op: 1 februari 2019
Huurprijs: € 12.000,-  excl. btw per jaar.

Noord Koninginnewal 8a woning:
Ingangsdatum: 13 februari 2014
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 9.054,- per jaar.

Totale huurprijs: € 21.054,- per jaar.

Huurders zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen. 

Huurders YMY’s Nailstudio
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 5.130
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 21.054,- per jaar.
Koopsom € 285.000,- K.K.
Factor 13,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Helmond
Internet: Gemeente Helmond
Inwoners: ca. 100.000
Oppervlakte: ca. 54.56 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingspand Helmond Helmond, Noord Koninginnewal 8 en 8a Helmond, Noord Koninginnewal 8 en 8a Helmond, Noord Koninginnewal 8 en 8a Helmond, Noord Koninginnewal 8 en 8a Helmond, Noord Koninginnewal 8 en 8a

Plattegronden

Helmond, Noord Koninginnewal 8 en 8a

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Helmond

Noord Koninginnewal 8 en 8a, Helmond
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.