Beleggingspand Nunspeet

Nunspeet, Dorpsstraat 8

Dorpsstraat 8
8071 BZ Nunspeet, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 650.000,- K.K. (btw-belaste levering)

Horecebelegging ter grootte van circa 478 m², welk is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Nunspeet. Het object bestaat uit een modern restaurant met aparte feestzaal en heeft tevens beschikking over een terras aan de straatzijde (tevens zuidkant). In de Dorpsstraat zijn diverse landelijke en lokale winkels gesitueerd, waaronder Blokker, Hema, Kruidvat, Optiek van Veen en Bakkerij van Dongen.

Het geheel is in 2013 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Hierdoor verkeert het pand in uitstekende staat van onderhoud.

Nunspeet is een goed winkeldorp met een grote verscheidenheid aan winkels en een goede weekmarkt. Dit maakt Nunspeet aantrekkelijk als winkelgebied. Het ligt nabij de uitgestrekte bossen van de Veluwe alsmede aan het weidelandschap langs de Randmeren. Vooral ’s zomers is de gemeente in trek bij (natuur)toeristen.

Recreatie en toerisme zijn daardoor een belangrijke bron van inkomsten. Nunspeet heeft een aandeel van ca. 10% in  overnachtingen van binnen- en buitenlandse toeristen op de Veluwe en is daarmee na Apeldoorn de meeste populaire gemeente op de Veluwe. Deze toeristen verblijven vaak op een van de vele campings.  Het dorp heeft een NS-station en is gelegen nabij de snelweg A28. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 623 m2
Vloeroppervlakte 478 m2

Circa 478 m² BVO

Terras aan de voorzijde. Entree met tochtportaal, toegang tot het restaurant met bar. Gescheiden dames- en heren toiletgroep.

Vanuit het restaurant is er toegang tot de spoelkeuken, keuken, opslag, koel en vriescel, kantoorruimten en personeelsruimte met toilet.

Aan de achterzijde van het restaurant is toegang tot een ruime feestzaal, met aparte garderobe, gescheiden dames- en heren toiletgroep en minder valide toilet. Tevens is aan de achterzijde van de garderobe een nooduitgang gerealiseerd naar het het bijbehorende achterperceel.

Kadastraal Gemeente Nunspeet, sectie B, nummer 9205
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1900
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurder: Prima - lunch - diner - lounge  
Ingangsdatum: 1 april 2013
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 april 2023
Huurprijs: € 61.451,28 excl. btw per jaar
Garantie: n.v.t.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 61.451,00 excl. btw per jaar.
Koopsom € 650.000,- K.K. (btw-belaste levering)
Factor 10,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Internet: www.nunspeet.nl
Oppervlakte: 129,5 km2 
Inwoners: 26.732


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingspand Nunspeet Voorzijde beleggingsobject Beleggingspand  Nunspeet Vastgoedbelegging Dorpsstraat Aanzicht belegging Beleggingspand Dorpsstraat Straatbeeld Aanzicht beleggingspand Omgeving Omgeving

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Nunspeet

Dorpsstraat 8, Nunspeet
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.