beleggen met rendement

Sevenum, Spoorstraat 6

Spoorstraat 6
5975 RK Sevenum, Limburg.

Verkocht Verkocht  

Deze belegging betreft een bedrijfsruimte met kantoor van in totaal circa 2.962 m² op een ruim perceel in Sevenum. Het rechter gedeelte van het perceel wordt momenteel niet actief gebruikt. Dit gedeelte zou in de toekomst ontwikkeld kunnen worden. Zie hiervoor de groene arcering op de kadastrale kaart. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. De bedrijfshal in L-vorm is ruim opgezet en bestaat uit meerdere compartimenten die door middel van schuifdeuren met elkaar verbonden zijn. Op de begane grond is tevens een kantine en toilet ruimte aanwezig. Op de verdieping is een opslagruimte en een kantoor met keuken en toilet gestitueerd. Daarnaast staan op het terrein twee ruime loodsen voor opslag.

De indeling en compartimenten bieden diverse mogelijkheden om in de toekomst bijvoorbeeld meerdere bedrijfsunits te creëren. Aan de linker zijkant van de bedrijfshal is een ruime doorgang van circa vijf meter breed die in de toekomst eventueel gebruikt kan worden als doorgang naar het achterste compartiment. Het object telt vier overheaddeuren. Uniek aan het object is dat het verwarmd wordt door middel van een hete-luchtinstallatie die werkt op de houtresten van de fabriek. In het dak is enig asbesthoudend materiaal aangetroffen. De daken zijn goed geïsoleerd. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het object  ligt op bedrijventerrein Berghem waar o.a. een supermarkt, klus/bouwmarkten, vloeren-, wanden en plafondspecialist, een keuken- en badkamerspecialist en meubelzaken gevestigd zijn. Het is een belangrijk werkgebied voor de gemeente Horst aan de Maas en is ruim twintig hectare groot en biedt ruimte aan circa achthonderd arbeidsplaatsen. Het bedrijventerrein is gelegen ten noorden van de kern Sevenum. Het gebied wordt aan de westzijde begrensd door de Horsterweg, welke de kernen Horst, Hegelsom, Sevenum en Blerick-Venlo verbindt. Aan de oostzijde vormt de Berghemweg de begrenzing. Het object is zeer goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A67, de A73 en de A2 en op enkele minuten van de Duitse grens. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 28 december 2017

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 7.430 m2
Vloeroppervlakte 2.962 m2

Bedrijfhal met vier compartimenten: circa 956,4 m²
Entresolvloer: circa 153,3  m²
Machinehal: circa 544,8 m²
Kantoorruimte begane grond: circa 177 m²
Kantoorruimte eerste verdieping: circa 159,4 m²
Opslag eerste verdieping: circa 120 m²
Loodsen: circa 851,2 m²

 

Kadastraal Gemeente Sevenum, sectie S, nummer 314.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1976
Bereikbaarheid Goed, op een industrieterrein, nabij diverse uitvalswegen richting de A67, de A73 en de A2 en op enkele minuten afstand van de Duitse grens.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Op aanvraag

Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks op basis van wettelijk toegestaan percentage.

Investeringsprofiel

 

Koopsom Prijs op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Horst aan de Maas
Internet: Gemeente Horst aan de Maas
Inwoners: ca. 42.152
Oppervlakte: ca. 191.9 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

beleggen met rendement Beleggen in Sevenum Intern Belegging inter Verwarmingsinstallatie Investeren in vastgoed Beleggen in vastgoed Beleggen in vastgoed Beleggen in bedrijfsvastgoed Beleggen in  bedrijfsvastgoed Beleggen in Limburg Beleggen in Limburg Investeren in bedrijfsmatig vastgoed Investeren in Bedrijfsmatig vastgoed Investeren met rendement Investeren met rendement Beleggen in vastgoed Bedrijfsvastgoed belegging Bedrijfsvastgoed belegging Bedrijfspand te koop Bedrijfspand te koop Perceel beleggen met rendement Limburg vastgoed Limburg vastgoed

Kadastraal

Beleggen in Sevenum Beleggen in Limburg

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Sevenum

Spoorstraat 6, Sevenum
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.