Elst, Nieuwe Aamsestraat 32

Elst, Nieuwe Aamsestraat 32

Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 1.650.000,- K.K.

Deze belegging betreft een kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping, met horeca- en vergaderfaciliteiten van in totaal circa 1.585 m², gelegen op een prominente zichtlocatie in Elst. Het object wordt momenteel verhuurd aan een innovatief en creatief vergader- en flexwerkcentrum. 

Het object is in 2005 gerealiseerd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over elf vergaderzalen, een ruim aanbod aan flexwerkplekken en een ruim opgezet restaurant. Het is bij verkoper niet bekend dat er enige sprake is van bodemverontreiniging alsmede de aanwezigheid van ondergrondse tanks en asbesthoudend materiaal.

De huidige huurder zorgt voor een inspirerende omgeving waar mensen met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Door deze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een hoog niveau van gastvrijheid en kwaliteit van dienstverlening en producten beweegt het bedrijf gasten ertoe te blijven terugkomen. Het bedrijf biedt ruimte voor vergaderingen, flexwerken, ontbijt, lunch, dinér en combinaties hiervan. Er zijn gratis parkeermogelijkheden, gratis toegang tot Wifi, gratis kopieer- en printmogelijkheden en ergonomisch en confortabel meubilair. Het bedrijf heeft tevens een vestiging in Beuningen.

Het object is gelegen in het hart van de KAN-regio (Knooppunt Arnhem Nijmegen) naast de toe- en afrit van de Rijksweg A325. Het NS-station van Elst is op loopafstand en middels diverse uitvalswegen zijn de A15 en de A50 te bereiken. Er zijn maar liefst veertig parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. In de nabije omgeving van het object zijn een bouwcentrum, Gamma, Beter Bed en een vestiging van Post NL gevestigd.  

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 10 december 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.373 m2
Vloeroppervlakte 1.585 m2

Begane grond: circa 850 m²
Eerste verdieping: circa 735 m²

Kadastraal Gemeente Elst, sectie N, nummer 1617, groot 23 are en 73 centiare.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2005
Bereikbaarheid Zeer goed, op loopafstand van het NS-station, naast de toe- en afrit van de rijksweg A325 en nabij de A15.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 december 2016
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 december 2021*
Huurprijs: € 151.823,88 excl. btw per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

* Huurder heeft de mogelijkheid de huurovereenkomst tussentijds te beëindigen in het 3e huurjaar per 1-12-2019 met een aanzegtermijn van een half jaar (1-6-2017)

Huurders Droom! Vergadercentrum.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 151.824,00 excl. btw per jaar.
Koopsom € 1.650.000,- K.K.
Factor 10,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Overbetuwe
Internet: Gemeente Overbetuwe
Inwoners: ca. 46.828
Oppervlakte: ca. 115 km²

Internet huurder: Vergadercentrum Droom!


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Elst

Nieuwe Aamsestraat 32, Elst
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.