Beleggingspanden.nl
Beleggingspand Spijk (Gem. Lingewaal) op loopafstand van Gorinchem

Beleggingspand Spijk (Gem. Lingewaal) op loopafstand van Gorinchem

Veersteeg 1
4212 LR Spijk, Gelderland.

Te koop Te koop   Online openbare veiling in opdracht van de eigenaar van de Veersteeg 1 te Spijk.

Deze online openbare veiling betreft een modern en multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte van in totaal circa 1.020 m² op een A-1 zichtlocatie aan de A15 te Spijk, nabij knooppunt Gorinchem. 

Bij de realisatie van het object, dat in 2005 is opgeleverd, is gebruik gemaakt van duurzame materialen wat zorgt voor kwaliteit en uitstraling van het bedrijfspand. De gehele vloer van de begane grond incl. kantoren kan belast worden tot 2500 kg/m2, dit maakt dat de kantoorruimten ook tot productieruimten benut kunnen worden. De kantoorruimte is onder andere voorzien van mechanische ventilatie, airconditioning, alarminstallatie, serverruimte, vloerverwarming, wandradiatoren met cv-installatie, hardhoutenkozijnen en betegelde toiletruimten.

De bedrijfsruimte is voorzien van een gasheater, krachtstroomvoorziening, overheaddeuren, alarminstallatie, kleedruimte met nooddouches, brandpreventie, ontruimingsinstallatie en elektrisch bedienbare zonwering. De ruimte is circa acht meter hoog en heeft een vrije overspanning van circa vijftien meter.  Er is tevens een keuken aanwezig die is voorzien van vaatwasmachine en magnetron. Het magazijn dat bereikbaar is via een elektrische toegangspoort en een elektrisch bedienbare overheaddeur is volledig met stellingen ingericht.

Het bedrijfspand is gelegen op een prominente zichtlocatie op bedrijventerrein de ‘Veersteeg’ dat wordt gekenmerkt door haar goede bereikbaarheid en hoogwaardige en ruime opzet en haar variatie aan regionale en nationale bedrijven. Evenementenhal Gorinchem en Hotel Campanile zijn op een steenworp afstand gelegen aan de overkant. Op korte afstand is de prestigieuze golfbaan ‘The Dutch’ gevestigd, waar de komende jaren de KLM- Open georganiseerd zal worden. Het bedrijfspand is gelegen op circa 50 meter afstand van de op- en afritnummer 28 van de A15 tussen Rotterdam - Arnhem. Via de A15 zijn de  A2 (Amsterdam - Maastricht) en de A27 (Breda - Utrecht - Almere) te bereiken. Station Gorinchem ligt op circa 3 km. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrrein en er is een laadpaal ten behoeve van elektrische auto's aanwezig. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 8 juni 2017

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.650 m2
Vloeroppervlakte 1.020 m2

Bedrijfsruimte: 
Begane grond: circa 443 m² 
1e verdieping: circa 100 m² 

Kantoorruimte: 
Begane grond: circa 250 m² 
1e verdieping: circa 227 m² 

Kadastraal Gemeente Vuren, sectie O, nummer 544, 545, 546, 547 en 625 aaneengesloten.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2005
Bereikbaarheid Zeer goed, aan de A15 en nabij uitvalswegen richting de A2 en de A27.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Momenteel vrij van huur.


Investeringsprofiel

 

Koopsom Online openbare veiling in opdracht van de eigenaar van de Veersteeg 1 te Spijk.

Overig

 
Aanvullende informatie

Datum online veilingen: dinsdag 11 juli 2017 om 11:00 uur.
Het is mogelijk om tot en met maandag 26 juni 2017 een onderhands bod uit te brengen bij de veilingnotaris.
Gebruik hiervoor het biedformulier middels deze link: Het biedformulier
Adviseur: BVA Real Estate - Dhr. J. Schouten.
Kijkdagen:
Kijkdag 1: 
donderdag 15 juni 2017 van 10:00 uur tot 14:00 uur 

Kijkdag 2: 
dinsdag 04 juli 2017 van 10:00 uur tot 14:00 uur 

Algemeen:
Gemeente Lingewaal
Internet: Gemeente Lingewaal
Inwoners: ca. 11.150
Oppervlakte: ca. 54.56 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Telefoon: 030-2253112
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:  
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.