Beleggingspanden.nl
Beleggingspand Golfbaan Weleveld

Beleggingspand Golfbaan Weleveld

Bekkingvelderweg 9
7625 RM Zenderen, Overijssel.

Te koop Te koop   Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Golfbaan Weleveld.

Deze executieveiling betreft een golfbaan van ruim 24 hectare die is gelegen in het buitengebied van de plaats Zenderen in de provincie Overijssel. De omliggende percelen betreffen veelal grasland/ agrarische grond.

In juni 2014 is De Ridder Civiel & cultuurtechniek begonnen met de aanleg van de 9-holes golfbaan op landgoed Weleveld. De baan van Golfclub Weleveld, met NGF A-status, is per 1 mei 2015 geopend voor clubleden en greenfeespelers. De baan is ontworpen door Michiel van der Vaart van Jol Golfdesign. Naast de 9 holes golfbaan zijn een clubhuis, eenvoudige driving range, putting green en parkeerterrein aanwezig.

Het clubhuis is gerealiseerd omstreeks 2014 en bestaat uit twee bouwlagen: een kelder en begane grond. Het gevelmetselwerk is uitgevoerd in natuursteen. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium. Het dak is uitgevoerd als mos-sedum dak. Het clubhuis is voorzien van diverse installaties waaronder een brandmeldinstallatie. De exploitatie van het horecagedeelte is gestaakt met ingang van de faillissementsdatum. In de kelder bevinden zich een berging (opstalplaats o.a. Handicarts), technische ruimte, kleedruimte dames, kleedruimte heren, algemene kleedkamers, lockerruimte, lift, kantoor, diverse sanitaire voorzieningen (toiletten en douches), opslagruimte ten behoeve van de horeca, ruimte ten behoeve van afval en een werkkast. Op de begane grond bevinden zich een entree, shop, kantoor, archiefruimte, berging, vergaderzaal, diverse sanitaire voorzieningen (waaronder voor mindervaliden), gang met trap naar de kelder, een tweede entree, twee zalen elk geschikt voor veertig personen (restaurant), loungeruimte geschikt voor twintig personen, een keuken, bijkeuken en liftschacht.

De golfbaan beschikt over een eenvoudige driving range met circa zes afslagplaatsen. De driving range is niet overdekt. Nabij de driving range is een putting green gerealiseerd.  

Er is een historisch opstal gelegen achter het clubhuis naast de driving range. In het bestemmingsplan heeft de opstal de specifieke aanduiding ‘tribune’ gekregen. De opstal is vroeger gebruikt als kleedruimte voor de voetbalvelden en is gebouwd omstreeks de jaren 30. De opstal is opgetrokken in steen met stalen spanten en met pannen bedekt.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Perceel
Laatste wijziging vrijdag 16 juni 2017

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 249.081 m2
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2014
Bereikbaarheid Zeer goed, op enkele minuten afstand van Almelo, nabij de A35, de A1 en de grens met Duitsland.

Contractinformatie

 
Huurders Golfclub Weleveld

Investeringsprofiel

 

Koopsom Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Golfbaan Weleveld.

Overig

 
Aanvullende informatie

Datum online veilingen: vrijdag 14 juli 2017 om 13:00 uur.
Het is mogelijk om tot en met donderdag 29 juni 2017 een onderhands bod uit te brengen bij de veilingnotaris
Gebruik hiervoor het biedformulier middels deze link: Het biedformulier.
Makelaar: Van de Loosdrecht Recreatie Makelaars 
Contactpersoon makelaar: De heer Henk Jan Kruidenier
Telefoonnummer makelaar: 06-51923760
Bezichtiging
Kijkdag 1:
vrijdag 16 juni 2017 van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Deze bezichtiging is mogelijk na voorafgaande telefonische afstemming met de makelaar.
Kijkdag 2:
vrijdag 23 juni 2017 van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Deze bezichtiging is mogelijk na voorafgaande telefonische afstemming met de makelaar.

Kadastrale gegevens:
Volledig eigendom: Gemeente Borne, Sectie A, nummers 1303 en 1843, groot respectievelijk vijf aren en elf centiaren en twee hectare en eenentachtig are.

Het recht van erfpacht: lopend tot 25 maart 2044. Gemeente Borne, Sectie A, nummers 1302, 1305, 1306, 1307, 1808 en 1809, groot respectievelijk een are, zesenzeventig centiaren, vijf aren, zesenveertig centiaren, zesenvijftig aren, veertig centiaren, zes aren, vijftig centiaren, acht hectaren, tachtig aren, tweeënzestig centiare en tien hectaren, vierenzestig aren, drie centiaren.

Het recht van erfpacht: lopend tot 25 maart 2044. Cultuurgrond, Gemeente Borne, Sectie A, nummer 2047, groot een hectare, negenentachtig are en drieënnegentig centiare. Op perceel 2047 rust nog een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van Enexis B.V.

Algemeen:
Gemeente Borne
Internet: Gemeente Borne
Inwoners: ca. 22.941 inwoners
Oppervlakte: ca. 26.17 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Telefoon: 030-2253112
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:  
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.