Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2

Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2

Noordpoort 2
4695 BX Sint-Maartensdijk, Zeeland.

Verkocht Verkocht  € 239.000,- K.K.

Deze unieke belegging betreft een karakteristiek voormalig postkantoor van circa 300 m² welk is gelegen in de dorpskern van Sint-Maartensdijk. Het object is momenteel vrij van huur en heeft een ruime gemengde bestemming. Het pand zou verhuurd kunnen worden als afzonderlijke appartementen, eventueel met commerciële ruimte op de begane grond. Ook de verhuur aan arbeidsmigranten is een mogelijkheid.

Bij binnenkomst staat men in de vestibule (met bergzolder) die toegang verschaft tot het portaal en/of het kantoorgedeelte. Het portaal is onder andere voorzien van een plavuizenvloer en vanuit is een doorloop naar zowel de bijkeuken (met witgoedaansluiting en tuindeur), het kantoorgedeelte of de lager gelegen kelder. 

Het kantoorgedeelte in dit enorme object is zelfvoorzienend, heeft een eigen ingang en is opgesplitst in diverse vertrekken. Aan de voorzijde is er een ruime werkvloer/kantoorruimte gecreëerd met onder andere een afzuiginstallatie. Aangrenzend vinden we achtereenvolgens een tweede kantoorruimte, een portaal (met toiletruimtes), een keukengedeelte en een inpandige berging. 

Vanuit de hal met bordestrap is er toegang tot de verdiepingen. Vanaf de overloop/gang op de eerste verdieping is er een doorgang naar de woonkamer en-suite. In de woonkamer bevinden zich diverse schouwpartijen (marmer), radiatoren en een tv-/telefoonaansluiting. Aangrenzend aan de woonkamer is de eenvoudige keuken gesitueerd. Vanuit de keuken krijgt is er toegang tot het lager gelegen dakterras. Op deze verdieping zijn verder twee slaapkamers en een badkamer met onder andere een badmeubel, toilet, douche en ligbad gelegen. 

De gehele tweede verdieping is in gebruik als een zelfvoorzienend appartement. In het appartement bevindt zich een badkamer met toilet, douche en witgoedaansluiting, twee ruime slaapkamers en een zeer royale living.
De living is onder andere voorzien van een haard, een keukenblok en biedt zijn toekomstige gebruikers een panorama uitzicht over de directe omgeving. Vanuit de living is er een scharniertrap naar het hoger gelegen dakterras. Bij goed weer zijn de televisietoren van Goes en de Zeelandbrug zichtbaar. 

Aan de achterzijde is er een ruime achtertuin op het oosten die middels een vrije achterom bereikbaar is. De achtertuin is onder andere voorzien van parkeerplaatsen, een gazonpartij en terrassen.

Het object is gelegen in de authenthieke dorpskern van Sint-Maartensdijk, dat onderdeel is van de gemeente Tholen. Sint-Maartensdijk staat bekend om haar band met de koninklijke familie waar de koning eveneens heer is van Sint-Maartensdijk. Op loopafstand zijn alle dagelijkse voorzieningen, waaronder twee supermarkten, te bereiken. Op fietsafstand is de Oosterschelde bereikbaar. De N286 verbindt Sint-Maartensdijk binnen enkele autominuten met de A4 en de A58.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 27 november 2017

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 481 m2
Vloeroppervlakte

ca. 300 m²

Oppervlakten exclusief verkeersruimten:

Commerciële ruimte: ca. 91 m² + tuin
Appartement eerste verdieping: ca. 95 m² + dakterras ca. 9 m²
Appartement tweede verdieping: ca. 87 m²

Een plattegrond is op aanvraag beschikbaar.

Kadastraal Gemeente Sint-Maartensdijk, sectie N, nummer 2347 en 495.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1900
Bereikbaarheid Goed, in het centrum van Sint-Maartensdijk en nabij uitvalswegen richting de A4 en de A58.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Geprognosticeerde huurprijzen:

Commerciële ruimte: € 800,- per maand.
Appartement eerste verdieping: € 850,- per maand.
Appartement tweede verdieping: € 750,- per maand.

Huurders Particulieren

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 239.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Tholen
Internet: Gemeente Tholen
Inwoners: ca. 25.500
Oppervlakte: ca. 254.4 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2

Kadastraal

Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Sint-Maartensdijk

Noordpoort 2, Sint-Maartensdijk
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.