Maastricht, Nieuwstraat 5

Maastricht, Nieuwstraat 5

Nieuwstraat 5
6211 CR Maastricht, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 775.000,- K.K.

Deze unieke belegging betreft een rijksmonument dat bestaat uit een winkelruimte van circa 62 m² met bovengelegen woning van circa 186 m², gelegen op A-locatie in het centrum van Maastricht. Zowel de winkelruimte als de bovenwoning wordt leeg opgeleverd.  Het object met lijstgevel verkeert in goede staat van onderhoud. 

Nieuwstraat 5 bestaat uit een souterrain, toilet, pantry en winkelruimte op de begane grond. Aan de voorzijde is een brede entree gecreërd met voldoende etalageruimte aan beide zijden. De winkelruimte is fraai afgewerkt. 

De bovenwoning van drie etages bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en vier slaapkamers. De woning is zeer netjes afgewerkt en voorzien van een nieuwe laminaatvloer en sanitair. Het object is verder voorzien van hardstenen kozijnen, op de eerste verdieping oorspronkelijk met kruisgespannen, op beide bovenste verdiepingen oorspronkelijk met middenstijlen. Op de bovenste verdieping staan Lodewijk XVI-hekjes voor de vensters en “balkondeuren”.

Het object is gelegen op een uitstekende A-locatie in de Nieuwstraat, tussen mannenmode 'Jos van Hugten' en de H&M in. De Nieuwstraat grenst aan de bekende Markt en dé winkelstraat van Maastricht, Grote Staat. Alle dagelijkse voorzieningen, landelijke winkelformules, pleinen, horeca, musea en bezienswaardigheden zijn op loopafstand bereikbaar. Op loopafstand zijn diverse Q-Park parkeergarages gelegen, waaronder Vrijthof, Mosae Forum en O.L. Vrouweplein. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en middes diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A79.  

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 5 juli 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 62 m2
Vloeroppervlakte 248 m2

Winkelruimte:
Begane grond: 62 m² exclusief souterrain, toilet en pantry.

Bovenwoning:
Eerste verdieping: 62 m²
Tweede verdieping: 62 m²
Derde verdieping: 62 m²

Kadastraal Gemeente Maastricht, Sectie A, Nummer 7008.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1742
Bereikbaarheid Zeer goed, midden in het centrum van Maastricht, per openbaar vervoer en nabij diverse uitvalswegen richting de A2 en de A79.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het object wordt vrij van huur opgeleverd.

Geprognosticeerde huurprijs winkel: € 35.960.- per jaar.

Geprognosticeerde huurprijs bovenwoning: € 18.000,- per jaar. 


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 775.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: Gemeente Maastricht
Inwoners: ca. 122.500 
Oppervlakte: ca. 60.06 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Nieuwstraat 5, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.