Beleggingspand Middelburg

Middelburg, Diodeweg 4-6

Diodeweg 4-6
4338 PW Middelburg, Zeeland.

Verkocht Verkocht  € 925.000,- K.K.

Dit beleggingspand betreft een bedrijfs-/kantoorruimte van circa 2.345 m² VVO in twee lagen waarvan circa 2.000 m² op de begane grond. Het object is in gebruik door New Motion BV, een producent van Conveyor, Handling & Palletising systemen. 

De opstal Diodeweg 4 omvat circa 1.150 m² VVO in twee lagen waarvan 900 m² op de begane grond. Het bouwjaar van het object is 2002 en in 2008 heeft er een interne verbouwing plaatsgevonden. De aanbouw/tussenbouw omvat kantoor-/vergader-/kantineruimte en verkeersruimte naar en van het naastgelegen object Diodeweg 6 te Middelburg. Deze nieuwbouw is in 2015 gerealiseerd exact tussen de bedrijfsloodsen Diodeweg 4 en Diodeweg 6. Het oppervlak van de aanbouw/tussenbouw omvat ca. 200 m² VVO. De locatie Diodeweg 6 is sinds de oprichting van de opstallen in gebruik geweest bij ROC Zeeland echter sinds eind 2015 in gebruik genomen door het bedrijf New Motion BV. Het bebouwde oppervlak van de bedrijfs-/kantoorruimte omvat ca. 995 m² VVO in 2 lagen waarvan 900 m² op de begane grond. Het bouwjaar van het object is 2002.
De opstallen zijn, voor zover visueel waarneembaar, in goede staat van onderhoud.
Het aanwezige buitenterrein is verhard via klinkerbestrating en rondom voorzien van hekwerken met aan de straatzijde een 2-tal elektrisch bedienbare schuifpoorten. Het buitenterrein aan de voorzijde biedt plaats aan 16 parkeerplaatsen voor personenauto’s.
De beide opstallen worden in verhuurde staat aangeboden.

Bereikbaarheid  
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58 en de provinciale weg N-57, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is voldoende middels een bus-/treinverbinding op redelijke loop-/ of fietsafstand.

Bestemming 
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Arnestein’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein tot en met categorie 4.2. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in zijn openbare vergadering van 22 juni 2013.   

Parkeren/buitenterrein
Het aanwezige buitenterrein is verhard via klinkerbestrating en rondom voorzien van hekwerken met aan de straatzijde een 2-tal elektrisch bedienbare schuifpoorten. Het buitenterrein aan de voorzijde biedt plaats aan 16 parkeerplaatsen voor personenauto’s en 2 ondergrondse afvalcontainers.

Voorzieningen  
Het object Diodeweg 4 is op traditionele wijze gebouwd in 2002 en in 2008 heeft er een interne uitbreiding met kantoor- en bedrijfsruimte op de verdieping plaatsgevonden. In 2015 is er een nieuwe entresolvloer geplaatst. Ook is er een was-/kleedruimte gerealiseerd op de begane grond, is de trap verplaatst, is er extra binnenverlichting gemonteerd, is de elektra voorziening uitgebreid met een krachtstroominstallatie en zijn er perslucht ringleidingen aangebracht. De constructie betreft een stalen constructie waarvan de randbalken zijn gefundeerd met betonnen heipalen. De vloeren op de begane grond zijn allen van beton (gewapende en gevlinderde vloeren) en ter plaatse van de kantoorruimte op de begane grond is de vloer onderheid. De vloeren op de verdieping zijn deels van beton (kantoorruimte) en deels van hout (underlayment vloeren t.p.v. de magazijnruimte). De gevels betreffen zogenaamde stalen sandwichpanelen waarin opgenomen enkele loopdeuren, een elektrisch bedienbare overheaddeur (5.0 meter breed en 4.5 meter hoog) en hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Het sandwichpanelen zadeldak is voorzien van stalen spanten met stalen gordingen. De goothoogte bedraagt ca. 6.0 meter en de nokhoogte is ca. 8.90 meter. De binnenmuren zijn opgetrokken vanuit lichte systeemwanden. De kantoorruimte is onderverdeeld in diverse compartimenten en is onder andere voorzien van kantineruimte en was-/kleedruimte met sanitaire voorzieningen. Ter plaatse van de kantoorruimte op de verdieping is airconditioning aanwezig (zogenaamde split-unit). De verdiepingen zijn bereikbaar via een brede houten trap vanuit de kantoorruimte begane grond of een stalen trap via de bedrijfsruimte begane grond.
De aanbouw/tussenbouw is opgetrokken vanuit cellenbeton blokken waarin opgenomen enkele kozijnen ten behoeve van daglicht toetreding en een zogenaamde loopdeur die dient als personeelsentree. Ook de binnenwanden van de verschillende compartimenten (entree, sanitaire ruimte, kantineruimte, spreekkamer en verkeersluis voor o.a. heftrucks) zijn van cellenbeton. De doorbraak tussen de gevels Diodeweg 4 en Diodeweg 6 is omstreeks 6 meter breed en is voorzien van automatisch bedienbare brandwerende roldeuren. De vloer betreft een onderheide betonnen vloer die met uitzondering van de verkeersluis is voorzien van plavuizen. De aanbouw/tussenbouw is voorzien van een separate CV installatie met radiatoren alsmede een luchtbehandelingsinstallatie. Het platte betonnen dak, waarin opgenomen diverse lichtkoepels, is voorzien van bitumineuze dakbedekking.
Tijdens de opnameronde zijn o.a. de navolgende installaties/voorzieningen aangetroffen:
-  verlaagde systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- tegelvloeren (plavuizen);
- moderne kleine pantry;
- verwarming via radiatoren;
- CV-opstelling in kast (CV-ketel Nefit Smartline HR);
- meterkast met volledige inrichting;
- diverse wandcontactdozen;
- krachtstroomaansluitpunten;
- toiletgroep met urinoir en douche;
- wastrog;
- gasheater verwarming t.p.v. de bedrijfsruimte;
- klokarmaturen t.p.v. de bedrijfsruimte;
- separate elektroruimte voorzien van elektrisch rolluik;
- perslucht ringleidingen;
- uitgebreide alarminstallatie;
- rookmelders;
- mechanische ventilatie;
- noodverlichtingspictogrammen;
- brandslanghaspels en poederblussers;
- buitengevellampen.

Het object Diodeweg 6 is op traditionele wijze gebouwd in 2002. De constructie betreft een stalen constructie waarvan de randbalken zijn gefundeerd met betonnen heipalen. De vloeren op de begane grond zijn allen van beton (gewapende en gevlinderde vloeren) en ter plaatse van de kantoorruimte op de begane grond is de vloer onderheid. De vloeren op de verdieping zijn van beton en dienen als extra opslagruimte. De gevels betreffen zogenaamde stalen sandwichpanelen waarin opgenomen enkele loopdeuren, een elektrisch bedienbare overheaddeur (5.0 meter breed en 4.5 meter hoog) en hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Het sandwichpanelen zadeldak is voorzien van stalen spanten met stalen gordingen. De goothoogte bedraagt ca. 6.0 meter en de nokhoogte is ca. 8.90 meter. De binnenmuren zijn opgetrokken vanuit lichte systeemwanden. De kantoorruimte is onderverdeeld in diverse compartimenten en is onder andere voorzien van een kantineruimte en één toilet. De verdieping is bereikbaar middels een stalen trap via de bedrijfsruimte begane grond.
Tijdens de opnameronde zijn o.a. de navolgende  installaties/voorzieningen aangetroffen:
-  gecoate vloeren ter plaatse van de bedrijfsruimte;
- verlaagde systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- tegelvloeren (plavuizen)en vloerbedekking;
- moderne kleine pantry;
- verwarming via radiatoren;
- CV-opstelling in kast (CV-ketel Nefit Smartline HR);
- meterkast met volledige inrichting;
- diverse wandcontactdozen;
- krachtstroomaansluitpunten;
- brandslanghaspel;
- toilet;
- gasheater verwarming t.p.v. de bedrijfsruimte;
- klokarmaturen t.p.v. de bedrijfsruimte;
- alarminstallatie;
- noodverlichtingspictogrammen;
- buitengevellampen.

Oplevering     
In overleg. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 23 november 2017

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 3.122 m2
Vloeroppervlakte

Diodeweg 4 met tussenbouw/aanbouw:
Bouwlaag indeling aantal m²
Begane grond  Bedrijfsruimte ca. 780 m² VVO
Begane grond  Kantoorruimte ca. 120  m² VVO
Begane grond Aanbouw kantoorruimte ca. 170 m² VVO
Begane grond Aanbouw
bedrijfsruimte ca. 30 m² VVO
Eerste verdieping  Kantoorruimte ca. 60 m² VVO
Eerste verdieping Bedrijfsruimte ca. 190 m² VVO
Totaal: ca. 1.350 m² VVO

Diodeweg 6:          
Bouwlaag Indeling aantal m²
Begane grond  Bedrijfsruimte ca. 805 m² VVO
Begane grond  Kantoorruimte ca. 95  m² VVO
Eerste verdieping Bedrijfsruimte ca. 95 m² VVO
Totaal: ca. 995 m² VVO

Kadastraal Gemeente Middelburg, sectie M, nummers 905 en 906
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2002 en 2015
Bereikbaarheid Uitstekend

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 15 april 2017
Termijn:5 jaar
Verlenging: 5 jaar + 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Momenteel lopende tot: 14 april 2022
Huurprijs: € 92.500,- per jaar excl. btw

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders New Motion BV
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 27.981
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks met ingang van 15 april 2018.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 92.500,00 per jaar excl. btw
Koopsom € 925.000,- K.K.
Factor 10,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Middelburg
Internet: www.middelburg.nl
Oppervlakte: ca. 53 km²
Inwoners: ca. 48.000


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Middelburg

Diodeweg 4-6, Middelburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.