Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a

Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a

Kloosterstraat 17 en 17a
5971 BB Grubbenvorst, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 259.000,- K.K.

Winkel met zeer fraai afgewerkte bovenwoning (totale oppervlakte ca. 195 m²), gelegen op het centrale plein in het centrum van Grubbenvorst. Het object ligt tussen diverse centrum voorzieningen zoals Dio Drogist, een lunchroom en een grote Jan Linders supermarkt.

Het object verkeert in keurige staat van onderhoud. Zo is in 2011 de bovenwoning volledig gerenoveeerd en voorzien van luxe nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur, nieuwe badkamer en kunststof kozijnen met HR++ glas. Enkel het schilderwerk aan de voorkant en zijkant verdient wat aandacht.

Het object is gelegen op korte afstand van Horst en Venlo, nabij de snelwegen A73 en A67.

 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 18 december 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 162 m2
Vloeroppervlakte

Winkel:
ca. 85 m² bvo en 12 m² opslag

Woning
ca. 110 m² en ca 10 m² opslag

Kadastraal Gemeente Grubbenvorst, sectie C, nummer 3548 en nummer 4173
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1980
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Winkel:
Momenteel vrij van huur.

Woning:
Momenteel vrij van huur. Kan eventueel vlot verhuurd worden tegen huurprijs van circa € 815,- per maand.
 


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 259.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Internet: www.horstaandemaas.nl
Oppervlakte: 191,9 km2
Inwoners: 42.139


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a Grubbenvorst, Kloosterstraat 17 en 17a

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Grubbenvorst

Kloosterstraat 17 en 17a, Grubbenvorst
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.