Beleggingspand Roosendaal

Roosendaal, Stationsstraat 39

Stationsstraat 39
4701 NC Roosendaal, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 465.000,- K.K.

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand met tien kamers van in totaal circa 205 m², gelegen tegenover het NS-station en op steenworp afstand van het centrum van Roosendaal. Het pand voldoet aan de eisen voor de huidige verhuursituatie en is erkend bij de Gemeente Roosendaal.

Het object dat beschikt over twee etages is geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken en in 2016 volledig geschilderd. De begane grond is voorzien van nette badkamer met betegelde douche en toilet. Daarnaast is er nog een gemeenschappelijke nette badkamer met twee douches en toilet. Tevens bevindt zich hier ook een gemeenschappelijke wasruimte voorzien van wasmachines en drogers. De wasmachines zijn eigendom, de gas-drogers zijn geleased. Acht kamers zijn voorzien van een wastafel. Op elke verdieping is een toilet. De moderne gemeenschappelijke keuken is voorzien van een vaatwasmachine, koel-vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Op de derde verdieping is nog een kleine keuken gesitueerd. Het object beschikt over een achtertuin met een ruim terras en een voorziening voor de stalling van fietsen.

Het object is gunstig gelegen tegenover het NS-station en het centrum van Roosendaal met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Vanaf NS-station Roosendaal is Breda met haar Hogeschool en Universiteit binnen een kwartier te bereiken en Tilburg binnen een half uur. Het centrum van Roosendaal beschikt over een breed scala aan winkels, horeca, musea en bezienswaardigheden. Op eigen terrein zijn er drie eigen parkeerplaatsen beschikbaar. In de straat en naast het object is er voldoende parkeergelegenheid. Het object is goed te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A58 en de A17.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging woensdag 26 augustus 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 250 m2
Vloeroppervlakte 205 m2

Kamers tussen 12 m² en 30 m².

Kadastraal Gemeente Roosendaal en Nispen, sectie A, nummer 4894 en 4895.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1932
Bereikbaarheid Zeer goed, nabij het centrum van Roosendaal, op loopafstand van het NS-station en nabij diverse uitvalswegen richting de A17 en de A58.
Energielabel G

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kamers:
Kamer 1: € 4.680,- per jaar.
Kamer 2: € 4.680,- per jaar.
Kamer 3: € 4.560,- per jaar.
Kamer 4: € 3.960,- per jaar.
Kamer 5: € 4.080,- per jaar. 
Kamer 6: € 4.920,- per jaar.
Kamer 7: € 4.800,- per jaar.
Kamer 8: € 3.960,- per jaar.
Kamer 9: € 5.400,- per jaar.
Kamer 10: € 4.740,- per jaar. 

Drie verhuurde parkeerplaatsen: € 2.160,- per jaar. 

Totale bruto huursom: € 47.970,- per jaar.

Kosten gas, water, licht, tv en internet: € 7.800,- per jaar.

Totale huursom na aftrek kosten: € 40.170,- per jaar.

Huurders Particulieren en studenten
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 3.015

Investeringsprofiel

 

Huursom € 40.170,00 per jaar.
Koopsom € 465.000,- K.K.
Factor 11,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er lopen momenteel contracten voor TV en internet zoals bij kosten weergegeven. Er is een servicecontract voor de jaarlijkse controle van de brandblusapparaten met een bijdrage van € 110,- per jaar. Verder is er voor het onderhoud van de cv-installatie, wasmachine en droger een servicecontract bij Vigar te Roosendaal met een bijdrage van € 30,90 per maand. 

Algemeen:
Gemeente Roosendaal
Internet: Gemeente Roosendaal
Inwoners: ca. 77.069
Oppervlakte: ca. 107.2 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Roosendaal

Stationsstraat 39, Roosendaal
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.