Den Haag, Marktweg 394

Den Haag, Marktweg 394

Marktweg 394
2525 JR Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 169.000,- K.K.

Deze belegging betreft een bedrijfsruimte van circa 215 m², gesitueerd in de plint van een appartementencomplex nabij het Zuiderpark te Den Haag. Het object wordt al lange tijd verhuurd aan een bedrijf dat zich richt op zowel import als groothandel van autocarrosseriedelen. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Aan de voorzijde bevindt zich een overheaddeur waar auto's naar binnen kunnen rijden. Er bevinden zich eveneens twee normale ingangen aan zowel de voor als achterzijde. Verder is er een ruim opgezet magazijn aanwezig voor de opslag van alle onderdelen en een kantoorgedeelte met balie. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de straat.

De huurder beschikt over een werkplaats en fungeert tevens als groothandel met webwinkel. Het betreft de verkoop van Japanse en Europese carosseriedelen, verlichting, ruiten, radiateuren en draagarmen. Ook voert de huurder schade taxaties en waarde taxaties uit. Het bedrijf is vijf werkdagen en een zaterdagochtend open. Een solide huurder.

Het object is gunstig gelegen in het Transvaalkwartier nabij het Zuiderpark en aan het Laakkanaal. Zowel het centrum van Den Haag alsmede winkelcentrum Leyweg is op enkele minuten afstand gelegen. In de nabije omgeving zijn diverse lokale ondernemers gevestigd. In Den Haag, Haarlem, Capelle aan den IJssel en Maassluis is het autobezit per vierkante kilometer het hoogst. Middels NS Station Den Haag - Moerdijk is het object goed bereikbaar per openbaar vervoer. Met de auto is het object bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A12 en de A13. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging woensdag 11 april 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 215 m2
Kadastraal Gemeente 's-Gravenhage, sectie AC, nummer 2885 A20.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1983
Bereikbaarheid Zeer goed, op enkele minuten van het centrum van Den Haag, nabij Station Moerdijk en nabij diverse uitvalswegen richting de A4, A12 en de A13.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Den Haag, Marktweg 394
Ingangsdatum: 1 april 2014
Looptijd: 1 jaar
Verlenging: 1 jaar
Momenteel lopende: tot 1 april 2018
Huurprijs: € 15.816,24 per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

 

Huurders Hugo's Plaatwerk
Zekerheidsstelling Bankgarantie € 1.318

Investeringsprofiel

 

Huursom € 15.816,00 per jaar.
Koopsom € 169.000,- K.K.
Factor 10,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 137,15.

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: www.denhaag.nl
Oppervlakte: 98,1 km2 
Inwoners: 514.644
Internet huurder: Hugo's plaatwerk


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Marktweg 394, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.