Beleggen in Groningen

Groningen, Kremersheerd 48

Kremersheerd 48
9737 PB Groningen, Groningen.

Verkocht Verkocht  € 115.000,- K.K.

Deze belegging betreft een net appartement van circa 51 m², gelegen in de groene wijk Beijum te Groningen. Het appartement is momenteel verhuurd aan een particulier.

Het appartement verkeert in goede staat van onderhoud. Er is in 2010 een nieuwe keuken, douche en toilet geplaatst. Het object heeft de volgende indeling: hal/entree, slaapkamer, woonkamer met keuken en openslaande deuren richting de achtertuin. In de achtertuin is een stenen berging aanwezig. Het object wordt verwarmd door middel van een cv-installatie en is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Aan de achterzijde van het object is een ruime parkeerplaats aanwezig waar men gratis kan parkeren. 

Het object is zeer gunstig gelegen in de prachtige Groene wijk Beijum met haar vele parken en wateren. Op loopafstand bevinden zich alle dagelijkse voorzieningen waaronder een Albert Heijn, Intertoys, Blokker, Zeeman, Gall & Gall, Primera, Discus, SNS bank en diverse lokale ondernemers. Het gezellige en populaire centrum van Groningen bevindt zich op circa vijftien minuten fietsafstand. Op circa vijf kilometer afstand bevinden zich de Hanze Hogeschool en de Rijksuniversiteit van Groningen. Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A7 en de A28. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 1 maart 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 51 m2
Kadastraal Gemeente Groningen, sectie AB, nummer 4586 A5.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1980
Bereikbaarheid Zeer goed, op circa een kwartier fietsafstand van het centrum van Groningen, nabij een bushalte en nabij diverse uitvalswegen richting de A7 en de A28.
Energielabel B

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 december 2015
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 8.911,20 per jaar.*

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

*Momenteel betreft de huursom € 8.372,04 per jaar. Het verschil van € 539,16 wordt momenteel betaald aan een partner die het financieel beheer uitvoert.

Huurders Particulier

Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.911,00 per jaar.
Koopsom € 115.000,- K.K.
Factor 12,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Het financieel beheer is momenteel uitbesteed aan een externe  partij. Zij rekenen hiervoor een bedrag van € 44,93 per maand. De weergeven huur betreft de huursom exclusief aftrek financieel beheer. Deze overeenkomst wordt bij verkoop stopgezet. 

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE voor de even nummers van de Kremersheerd 40 t/m 54. De maandelijkse bijdrage is € 47,- per maand.

Algemeen:
Gemeente Groningen
Internet: Gemeente Groningen
Inwoners: ca. 202.636
Oppervlakte: ca. 83.69 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Groningen

Kremersheerd 48, Groningen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.