Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50

Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50

Ebenhaezerstraat 50
3083 RP Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 212.000,- K.K.

Beleggingspand van circa 156 m², hetwelk bouwkundig gesplitst in twee afzonderlijke woningen met eigen voordeur, gelegen aan in een gezellige straat in de Rotterdamse wijk Carnisse. 

Het object is in gebruik geweest als pand voor expat verhuur. De huidige eigenaar kiest ervoor om het pand leeg op te leveren, zodat de koper de verhuur naar eigen inzicht kan invullen. Het object biedt goede mogelijkheden voor verhuur aan particulieren of expats.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en is op uitzondering van de voordeuren na, volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. In 2006 zijn het dak en de goten gerenoveerd. Het object is voorzien van een cv-ketel en met gezamenlijke meters voor gas water en elektra. Het  appartement op de begane grond is recent ook intern opgeknapt.

Op 10 minuten lopen ligt het winkelcomplex Zuidplein, met daarbij het bus- en metrostation. Ook het Zuiderpark ligt op korte afstand. Verder liggen diverse uitvalswegen naar de regio nabij.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 5 februari 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 110 m2
Vloeroppervlakte 156 m2

Begane grond: 59.78 m²
Eerste etage:   59.78 m²
Tweede etage: 36.61 m²

Achter het pand is een tuin gelegen.

NEN 2580 meetcertificaat is beschikbaar.

Kadastraal Gemeente Charlois, sectie H, nummer 112
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1903
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Begane grond
Huurprijs: € 675,- per maand (prognose)

Eerste en tweede etage
Huurprijs: € 800,- per maand (prognose)


Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.700,00 per jaar.
Koopsom € 212.000,- K.K.
Factor 12,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: www.rotterdam.nl
Inwoners: ca. 625.000
Oppervlakte: 304 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50 Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50

Kadastraal

Rotterdam, Ebenhaezerstraat 50

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Ebenhaezerstraat 50, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.