Belegigngspand Boskoop

Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73

Burgemeester Colijnstraat 71-73
2771 GG Boskoop, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 525.000,- K.K.

Dit beleggingspand betreft een vrijstaand herenhuis van circa 430 m² aan het water in het centrum van Boskoop en is momenteel verhuurd aan een zorgpartij.

Het object is voorzien van dakisolatie, dubbel glas in houten kozijnen en centrale verwarming. Op circa 50 meter afstand is een supermarkt gelegen. Verder zijn in het centrum diverse landelijke winkelketens en verschillende horecagelegenheden gevestigd. 

In de directe omgeving zijn veel kwekerijen gelegen hetgeen verhuur aan (seizoens)medewerkers van die bedrijven interessant maakt. Daarnaast is het object erg geschikt om horizontaal te splitsen in meerdere appartementsrechten. 

Boskoop ligt centraal in de Randstad waardoor Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht met de auto binnen 40 minuten te bereiken zijn. Op circa 1,2 kilometer afstand is een NS-station gelegen.

Indeling:
Begane grond: entree, toilet, keuken met eenvoudige inrichting, werkkamer met aansluiting wasmachine, zeven slaapkamers en een badkamer ingericht met douche, wastafel en toilet. 

Eerste verdieping: overloop, toilet, riante woonkamer van circa 85 m² met opengewerkte nok en open keuken (voorzien van inbouwapparatuur), twee slaapkamers, en een badkamer ingericht met ligbad, douche en dubbele wastafel. 

Tweede verdieping: overloop met vaste kast en opstelplaats voor de cv-combiketel, vier slaapkamer en een badkamer ingericht met douche, wastafel en toilet.

Derde verdieping: overloop en twee slaapkamers, beide voorzien van dakkapel. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 26 augustus 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 252 m2
Vloeroppervlakte 430 m2
Kadastraal Gemeente Boskoop, sectie A, nummer 3951
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1920

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 april 2017
Termijn: onbepaalde tijd 
Opzegtermijn: drie maanden 
Huurprijs: € 42.000,- per jaar 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 42.000,00 per jaar.
Koopsom € 525.000,- K.K.
Factor 12,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Alphen aan den Rijn 
Internet: www.alphenaandenrijn.nl
Inwoners: 108.000
Oppervlakte: ca. 132 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Belegigngspand Boskoop Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73 Boskoop, Burgemeester Colijnstraat 71-73

Plattegronden

Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Derde verdieping

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Boskoop

Burgemeester Colijnstraat 71-73, Boskoop
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.