Beleggingspand Schiedam

Schiedam, Fahrenheitstraat 21

Fahrenheitstraat 21
3112 ZM Schiedam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 205.000,- K.K.

Geheel pand van ca. 130 m² op eigen grond, gelegen nabij Station Schiedam Centrum. Het object is voorzien van twee voordeuren, waardoor een indeling gemaakt zou kunnen worden naar twee aparte woningen. Om het object op een dergelijke manier te gebruiken, zou er een keuken op de verdieping moeten worden gerealiseerd en een badkamer op de begane grond. Het object is momenteel in gebruik als één woning (met één gemeentelijk huisnummer).

Het object is in gebruik geweest als pand voor expat verhuur. De huidige eigenaar kiest ervoor om het pand leeg op te leveren, zodat de koper de verhuur naar eigen inzicht kan invullen. Het object biedt goede mogelijkheden voor verhuur aan particulieren of expats.

Het object verkeert zowel intern als extern in goede staat van onderhoud. Wel dient er enig schilderwerk verricht te worden aan boeibord achter. Er is een moderne cv-ketel aanwezig (Remeha Tzerra, bouwjaar 2015). Verder is het gehele pand voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen.

Gelegen nabij uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer in een rustige wijk met veel groen. Parkeren is in de directe omgeving mogelijk.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 22 december 2017

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 102 m2
Vloeroppervlakte 130 m2

Gebruiksoppervlak: ca. 130 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 11 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 16,5 m²

Begane grond
Gebruiksoppervlak: ca. 51,5 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 2 m²
Indeling: entree in centrale hal met toegang tot apart toilet. Toegang tot ruime woon-eetkamer en moderne open keuken. Berging met meterkast.

Eerste etage
Gebruiksoppervlak: ca. 43,9 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 9 m² (balkon)
Indeling: overloop, twee ruime slaapkamers van ca. 14 m² en ca. 18,9 m², badkamer met ligbad, douchecabine en toilet van in totaal ca. 6,6 m²

Twee etage
Gebruiksoppervlak: ca. 34,64 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 7,5 m² (balkon
Indeling: overloop, toegang tot twee slaapkamers van ca. 12,6 m² en ca. 12,9 m² en washok van ca. 3,9 m². Toegang tot het balkon vanuit slaapkamer en washok.

Zolder
Overige inpandige ruimte: ca. 9 m²
Indeling: zolder, bereikbaar met vaste trap, opstelplaats cv-ketel. De zolder is met bijvoorbeeld een dakkapel of dakraam geschikt te maken als slaapruimte.

Kadastraal Gemeente Schiedam, sectie I, nummer 4109
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1939
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Scenario verhuur als twee appartementen:

Begane grond
Huurprijs: € 675,- per maand (prognose)

Eerste, tweede en derde etage
Huurprijs: € 800,- per maand (prognose)

Prognose: ca. € 17.700,- per jaar.

Bij verhuur aan expats zou een hogere opbrengst gerealiseerd kunnen worden.
Het is ook een mogelijkheid om het pand in zijn geheel te verhuren.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.700,00 per jaar.
Koopsom € 205.000,- K.K.
Factor 11,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Internet: www.schiedam.nl
Oppervlakte: 19,9 km2
Inwoners: 77.838 


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingspand Schiedam Vastgoedbelegging Schiedam Belegging Schiedam Belegging Fahrenheitstraat Straatbeeld Belegging Schiedam Entree Toilet begane grond Entree/hal Woon-eetkamer Woon-eetkamer Woon-eetkamer Keuken begane grond Thermostaat Achtergevel Tuin Slaapkamer voorzijde Slaapkamer voorzijde Badkamer Hal Slaapkamer voorzijde Slaapkamer achterzijde met balkon Wasruimte Hal Slaapkamer Overloop Cv-ketel

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Schiedam

Fahrenheitstraat 21, Schiedam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.