Den Haag Beleggingspand

Den Haag, Boddaertstraat 46

Boddaertstraat 46
2522 HH Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 165.000,- K.K.

Verhuurde eensgezinswoning van circa 87 m² gelegen in gezellige straat, nabij diverse sportparken, scholen en winkelvoorzieningen, zoals de Herenstraat in Oud-Rijswijk. De woning beschikt een voor- en achtertuin.

De woning verkeert in goede staat van onderhoud. Het buitenschilderwerk zal verkoper nog laten verrichten voor overdracht, hiervoor is reeds een opdracht verstrekt. De eerste etage voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, de rest van het huis is voorzien van houten kozijnen in combinatie met enkel glas. De dakpannen op het achterste dakschild zijn in 2017 vervangen. De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde zijn in respectievelijk in 2010 en 2015 vervangen. Ook het dak van de dakkapel is in 2010 vervangen. De woning is voorzien van een gehuurde cv-ketel (Remeha Avanta, 2008). 

Op enkele minuten lopen van de woning, zijn bus- en tramhaltes te vinden. In de straat is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de Boddaertstraat is het slechts enkele minuten rijden om de snelweg te bereiken.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 87 m2
Vloeroppervlakte 87 m2

Gebruiksoppervlakte: ca. 87 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 5 m²
Achtertuin met schuur;

Indeling: via de voortuin is er toegang tot de entree met hal, meterkast met zeven vernieuwde groepen en aardlekschakelaar, entree woon- eetkamer met open keuken en open haard, openslaande deuren naar achtertuin. Spiltrap naar de eerste etage.

Eerste etage: overloop, twee lichte slaapkamers (waarvan één met vaste kast), wasruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger. Badkamer met douche, badmeubel en toilet.

Tweede etage: overloop, slaapkamer, vaste kast. De slaapkamer en overloop beschikken over een dakkapel.

Kadastraal Gemeente 's Gravenhage, sectie AI AI, nummer 5630
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1935
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel F (voorlopig label)

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 mei 2014
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Huurprijs: € 856,- per maand / € 10.272,- per jaar

De huurder is rechtstreeks contractact met de nutsbedrijven.

Huurders particulieren
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 800
Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 10.272,00 per jaar
Koopsom € 165.000,- K.K.
Factor 16,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
De woning is voorzien van een gehuurde cv-ketel. De huur bedraagt ca. € 35,- per maand.

Algemeen:
Internet: www.denhaag.nl
Oppervlakte: 98,1 km2
Inwoners: 524.882 [2017]


Contact

 
Aanbieder de heer P.P.C. Lagraauw
Borndiep 13
2631 NR Nootdorp
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Den Haag Beleggingspand Beleggingspand Den Haag Vastgoed Den Haag Den Haag Vastgoedinvestering Den Haag Vastgoedinvestering Den Haag Vastgoedinvestering Den Haag Vastgoed Investeren in Den Haag Verhuurd vastgoed Den Haag Den Haag verhuurd vastgoed Vastgoed verhuren Den Haag Den Haag, Boddaertstraat 46 Den Haag, Boddaertstraat 46 Den Haag, Boddaertstraat 46 Den Haag, Boddaertstraat 46 Den Haag, Boddaertstraat 46 Den Haag, Boddaertstraat 46 Vastgoedinvestering Den Haag Den Haag, Boddaertstraat 46

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Boddaertstraat 46, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.